Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
趙丹(1)
Zhao Dan (1)  ♂





 
Filmography (1934-1978)
 
  演員 (15 films)
    女兒經 (1934) ... 趙希英
    落花時節 (1935)    
    夜來香 (1935)    
    小玲子 (1936)    
    馬路天使 (1937) ... 吹鼓手-小趙
    十字街頭 (1937) ... 老趙-B
    遙遠的愛 (1947) ... 蕭元煦
    關不住的春光 (1948)    
    烏鴉與麻雀 (1949) ... 蕭老板
    麗人行 (1949)    
    武訓傳 (1951)    
    海魂 (1957)    
    鴉片戰爭 (1959) ... 林則徐
    聶耳 (1959)    
    上海 (1978)    
  編劇 (2 films)
    烏鴉與麻雀 (1949)    
    第三次試驗 (1958)