Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
柏安妮
Ann Bridgewater  ♀





 
Filmography (1985-1993)
 
  演員 (20 films)
    開心樂園 (1985) ... 金手指
    為你鍾情 (1985) ... 柏安妮
    我願意 (1985) ... Ann
    恭喜發財 (1985) ... 馮愛玲
    天靈靈.地靈靈 (1986)    
    飛躍羚羊 (1986) ... 白安妮
    開心勿語 (1987) ... 梅二香
    霸王花 (1988) ... Karen
    霸王女福星 (1988)    
    殺之戀 (1988)    
    猛鬼大廈 (1989)    
    八寶奇兵 (1989)    
    瀟酒先生 (1989) ... Ann
    流氓差婆 (1989) ... 莫少珍 (線人吸毒女)
    咖喱辣椒 (1990) ... 羅袓兒/世界波
    一本漫畫闖天涯 (1990) ... Ann
    毒豪 (1991) ... 安妮
    俠盜高飛 (1992) ... Mona
    風塵三俠 (1993) ... Cat
    記得香蕉成熟時 (1993) ... 老慕茜