Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
梅綺
Mui Yee  ♀





 
Filmography (1937-1963)
 
  監製 (3 films)
    日出 (1953)    
    花神 (1957)    
    駙馬艷史 (1958)    
  演員 (140 films)
    彈性姑娘 (斷腸花) (1937)    
    百戰餘生 (1937)    
    紅伶悲歌 (1938)    
    傀儡夫人 (1938)    
    血淚灑情天 (1938)    
    胭脂淚 (1938)    
    女人世界 (1939)    
    從心所欲 (錯誤百出的喜劇) (1940)    
    長生宮主 (1940)    
    千金之子 (1941)    
    夜上海 (1941)    
    學宮春色 (1941)    
    此恨綿綿無絕期 (1948) ... 趙桂貞
    蝴蝶夫人 (1948) ... 蝴蝶
    碧海恩仇 (1949)    
    雲雨巫山枉斷腸 (1949) ... 張慧
    郎是春日風 (1949) ... 女經理陳紹蘭
    紫霞杯 (1949) ... 二少奶-張氏
    有冤無路訴 (1949) ... 梁小英
    鳳入龍樓 (1949) ... 陳姑娘
    罪惡鎖鍊(上集) (1950) ... 梁娣
    幾家歡笑幾家 (1950)    
    火燒九龍城 (1950) ... 張秀霞
    罪惡鎖鍊(下集) (1950) ... 梁娣
    紅樓新夢 (1951)    
    唔嫁 (1951)    
    嫁錯金龜婿 (1951) ... 秀芳表姐
    恩情深似海 (1952)    
    驚魂花燭夜 (1952)    
    貪賤夫妻百事哀 (1952)    
    摩登新娘 (1952) ... 梅綺雲
    冷月伴郎歸 (1952) ... 冷月華
    恩恩愛愛 (1952)    
    苦海明燈 (1953)    
    火樹銀花相映紅 (1953)    
    情劫姊妹花 (1953)    
    有心唔怕遲 (1953) ... 沈蘭
    危樓春曉 (1953)    
    日出 (1953) ... 陳白露
    家 (1953)    
    往事知多少 (1953)    
    玉碎花殘 (1953)    
    落霞孤鶩 (1953)    
    空谷蘭 (1954) ... 梅若仙
    大雷雨 (1954) ... 楊慧蘭
    一曲難忘 (1954)    
    山長水遠 (1954) ... 符小妹
    自梳女 (1954)    
    金蘭姊妹 (1954)    
    豪華世家 (1954) ... 周莉莉
    父慈子孝 (1954) ... 柳鶯
    離婚淚 (1954) ... 陸雲仙
    人隔萬重山 (1954)    
    大地 (1954)    
    復活 (1955)    
    長生塔 (1955) ... 梅韻琴
    下一代 (1955) ... 梅詠雪
    春殘夢斷 (1955) ... 三妹潘美娜
    故苑又逢春 (1955) ... 柳絮青
    孤星血淚 (1955)    
    人道 (1955)    
    後窗 (1955)    
    午夜屍變 (1955)    
    愛(上集) (1955) ... 程靜月
    愛情三部曲 (1955) ... 李佩珠
    愛(上集) (1955) ... 程靜月
    兩重心 (1955) ... 溫婉萍
    富貴似浮雲 (1955)    
    山東響馬 (1955)    
    蜜月 (1955)    
    情痴 (1955)    
    余之妻 (1955) ... 秦明霞
    愛(下集) (1955) ... 程靜月
    簡娘 (1955)    
    難為了妹妹 (1955)    
    霸王妖姬 (1956)    
    失匙夾萬 (1956)    
    西廂記 (1956)    
    世家子弟 (1956)    
    孔雀東南飛 (1956) ... 焦淑卿
    寶蓮燈 (1956) ... 靈芝
    發達之人 (1956)    
    花依舊笑春風 (1956)    
    潘巧雲情挑石秀 (1956)    
    遺腹子(上集) (1956)    
    倒亂乾坤 (1956)    
    霧美人 (1956) ... 江影雪
    梅娘 (1956)    
    火 (1956) ... 馮文淑
    狂風暴雨吊寒梅 (1956)    
    遺腹子(下集 大結局) (1956)    
    朱門怨 (1956)    
    司馬相如 (1957)    
    苦鳳鶯憐 (1957)    
    魂歸離恨天 (1957) ... 蕭凱玲
    千里送京娘 (1957)    
    荔枝記 (1957) ... 黃五娘
    雷雨 (1957) ... 四鳳
    包公三審血掌印 (1957)    
    寶蓮燈(續集) (1957)    
    啼笑姻緣 (1957)    
    陳宮罵曹 (1957)    
    黛綠年華 (1957)    
    狐仙奇緣 (1957)    
    七彩梁天來 (1957)    
    血染黃金 (1957)    
    包公合珠記 (1957)    
    花神 (1957)    
    賊王子 (1958)    
    月宮寶盒 (1958)    
    賊王子(續集) (1958)    
    花債狀元還 (1958)    
    骨肉親情(上集) (1958)    
    駙馬艷史 (1958)    
    姑緣嫂劫 (1958)    
    婚變 (1958) ... 吳雪曼
    海角紅樓 (1958) ... 獨孤素秋
    殺妻案 (1958) ... 陳掌珠
    美男子潘安 (1958)    
    骨肉親情(下集大結局) (1958)    
    寶蓮燈(三集) (1958)    
    射鵰英雄傳 (1958)    
    花染狀元紅 (1958)    
    濟公燒琵琶精 (1958)    
    鬥氣夫妻 (1959)    
    路 (1959)    
    孝女還珠記 (1959)    
    金山大少 (1959)    
    七劍下天山 (1959)    
    白娘娘借屍還魂 (1959)    
    錢 (1959)    
    野花香 (1959)    
    豪門夜宴 (1959) ... 馮太太
    刀下美人魂 (1959)    
    神燈 (1960) ... 菩蒂宮主
    哪吒蛇山救母 (1960)    
    七喜臨門 (1960)    
    破鏡重圓 (1962)    
    心心相印 (1962)    
    骨肉恩情 (1963) ... 趙翠琴