Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
容靈慧
Yung Leng-Wai
 
Filmography (1983-1995)
 
  監製 (1 film)
    午夜驚心 (1993)    
  副導演 (11 films)
    南斗官三鬥北少爺 (1984)    
    青蛙王子 (1984)    
    鬥氣小神仙 (1985)    
    再見媽咪 (1986)    
    最佳福星 (1986)    
    開心勿語 (1987)    
    嘩鬼旅行團 (1992)    
    逃學外傳 (1992)    
    少林活寶貝 (1994)    
    滿清禁宮奇案 (1994)    
    血戀 (1995)    
  導演 (1 film)
    午夜驚心 (1993)    
  場記 (1 film)
    封神劫 (1983)    
  編劇 (2 films)
    鬥氣小神仙 (1985)    
    午夜驚心 (1993)