Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳頌因
Joanne Chan Chung-Yan (2)
Aliases:  陳頌恩
 
Filmography (2010-2019)
 
  對白剪輯 (12 films)
    勁抽福祿壽 (2011)    
    Laughing Gor之潛罪犯 (2011)    
    我愛香港 (2011)    
    2012我愛HK喜上加囍 (2012)    
    大茶飯 (2014)    
    小姐誘心 (2015)    
    紀念日 (2015)    
    衝上雲霄 (2015)    
    刑警兄弟 (2016)    
    失戀日 (2016)    
    我要發達 (2017)    
    入鐵籠 (2019)    
  第二組攝影 (1 film)
    我愛香港 (2011)    
  對白錄音 (12 films)
    翡翠明珠 (2010)    
    Laughing Gor之潛罪犯 (2011)    
    勁抽福祿壽 (2011)    
    2012我愛HK喜上加囍 (2012)    
    大茶飯 (2014)    
    衝上雲霄 (2015)    
    小姐誘心 (2015)    
    紀念日 (2015)    
    刑警兄弟 (2016)    
    失戀日 (2016)    
    我要發達 (2017)    
    入鐵籠 (2019)    
  混音 (3 films)
    Laughing Gor之潛罪犯 (2011)    
    勁抽福祿壽 (2011)    
    我愛香港 (2011)