Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
孫國明
Suen Kwok-Ming  ♂





 
Filmography (1980-2005)
 
  動作設計 (2 films)
    還我少林 (1984)    
    江湖正傳 (1987)    
  助理指導 (1 film)
    轟天龍虎會 (1989)    
  演員 (67 films)
    扮豬吃老虎 (1980)    
    河南嵩山少林寺 (1981)    
    還我少林 (1984)    
    霹靂雷電 (1984)    
    四大少林寺 (1984)    
    忍者情郎煞 (1985)    
    奪寶狂龍 (1985)    
    龍發威 (1985) ... 小狗子
    上海風雲 (1985)    
    紅粉奇兵 (1985)    
    哈林行動 (1986)    
    末日煞星 (1986)    
    野鷹捕殺令 (1986)    
    一代禅宗大師-六祖慧能傳 (1987)    
    殭屍少爺 (1987)    
    Devil Dynamite (1987)    
    霊幻襲撃 (1987)    
    Robo Vampire (1988)    
    Ninja in Action (1988)    
    盡訴心中情 (1988)    
    轟天龍虎會 (1989)    
    目中無人 (1989)    
    義膽雄心 (1990)    
    天師叔叔 (1990)    
    聖戰風雲 (1990)    
    越軌行動 (1990)    
    勇闖天下 (1990)    
    赤色大風暴 (1990)    
    痴狼劫 (1990)    
    天使風雲 (1991)    
    猛鬼山墳 (1991)    
    忠奸盜 (1991)    
    轟天龍 (1991)    
    禿鷹檔案 (1991)    
    紅粉至尊 (1991)    
    關人鬼事 (1991)    
    卿本佳人 (1991)    
    風流家族 (1992)    
    賭命雙雄 (1992)    
    黃飛鴻系列之一代師 (1992)    
    特區愛奴 (1992)    
    人鬼搭檔 (1993)    
    少林英雄之方世玉洪熙官 (1994)    
    十三號指令 (1996)    
    生死邊緣 (1998)    
    凶宅胭脂 (1998)    
    過山車 (1998)    
    極道英雄 (1998)    
    鐵窗邊緣 (1998)    
    97重案實錄 (1998)    
    奪命驚呼 (1999)    
    古惑仔之濠江龍虎鬥 (1999)    
    致命誘惑 (1999)    
    古惑仔之大戰拉斯維加斯 (1999)    
    賭王千霸之偷龍轉鳳 (1999) ... 阿威
    藍色情迷 (1999)    
    猛龍特警之天羅地網 (2000)    
    新警察故事之人間有情 (2000)    
    愛殺 (2000)    
    暴風少年之鴻門宴 (2001)    
    賭王千霸之勝者為王 (2001)    
    血的控訴 (2002)    
    新人肉叉燒包 (2002) ... 警官
    亡命天涯 (2002)    
    戀愛大過天 (2003)    
    終極追緝令 (2004)    
    古惑仔:以暴制暴 (2005)