Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
張建佶
Chang Chien-Chi  ♂
 
Filmography (1974-2004)
 
  副導演 (5 films)
    愛情在春天 (1974)    
    寒樓俠客斷魂橋 (1977)    
    鱷魚頭黑煞星 (1978)    
    撈家撈女撈上撈 (1978)    
    燃燒0.7度 (1980)    
  導演 (4 films)
    紅衣喇嘛 (1980)    
    溜溜夜校生 (1982)    
    中獎 (1985)    
    殭屍訓練營 (1988)    
  演員 (1 film)
    寒樓俠客斷魂橋 (1977)    
  場記 (1 film)
    大追蹤 (1974)    
  編劇 (19 films)
    衝破功夫城 (1979)    
    師妹出馬 (1980)    
    紅衣喇嘛 (1980)    
    新南拳北腿 (1981)    
    亡命黑名單 (1981)    
    少林童子功 (1981)    
    傻搭檔 (1982)    
    中國女警 (1982)    
    少林與忍者 (1983)    
    摩登女性 (1985)    
    彰化脫褲莊 (1985)    
    一代禅宗大師-六祖慧能傳 (1987)    
    殭屍訓練營 (1988)    
    靈幻七小寶 (1988)    
    殺手輓歌 (1989)    
    1997 飛虎奇兵 (1997)    
    軍火教父 (1997)    
    護法奇兵 (2000)    
    X檔案之懺悔 (2004)