Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
羅霖(2)
Law Lam (2)
 
Filmography (1963-1986)
 
  副導演 (9 films)
    黃飛鴻醒獅獨霸梅花樁 (1968)    
    黃飛鴻醉打八金剛 (1968)    
    飛俠小白龍 (1968)    
    橫掃魚蛋檔 (1982)    
    越南仔 (1982)    
    毒蠱 (1983)    
    岩晒KEY (1983)    
    毒咒 (1985)    
    天煞 (1986)    
  場記 (22 films)
    紅鬃烈馬 (1963)    
    火燒碧雲宮 (1964)    
    追兇記 (1965)    
    共傘奇緣 (1965)    
    真假金牡丹 (1965)    
    荊釵記 (1965)    
    芙蓉仙子 (1966)    
    玉女追兇 (1966)    
    女黑俠木蘭花血戰黑龍黨 (1966)    
    女黑俠威震地獄門 (1967)    
    貓眼女郎 (1967)    
    血影紅燈 (1968)    
    小五義大破銅網陣 (1968)    
    黃飛鴻威震五羊城 (1968)    
    紅花血劍 (1968)    
    玉女劍 (1969)    
    名劍天驕 (1969)    
    黃飛鴻勇破烈火陣 (1970)    
    總有一天捉到你 (1970)    
    面懵心精 (1977)    
    有料到 (1980)    
    車魂 (1983)