Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳淑芳
Grace Chen Shu-Fang  ♀
Aliases:  陳淑芬





 
Filmography (1957-2016)
 
  演員 (75 films)
    誰的罪惡 (1957)    
    誰的罪惡(續集) (1958)    
    誰的罪惡(完結篇) (1958)    
    無情夜快車 (1959)    
    結婚五年後 (1959)    
    愛的勝利 (1959)    
    劉伯溫 (1960)    
    阿丁大鬧歌舞團 (1962)    
    母淚滴滴紅 (1962)    
    歹命子 (1963)    
    春到人間 (1963)    
    我為你心酸 (1965)    
    獨霸天下 (1971)    
    一拳一塊錢 (1973)    
    煙雨斜陽 (1973)    
    愛的奇蹟 (1974)    
    潮州虎女 (1974) ... 江妻
    中國怪談 (1974)    
    門裡門外 (1975)    
    甘聯珠 (1976)    
    少林寺十八銅人 (1976)    
    火燒少林寺 (1976)    
    夏日假期玫瑰花 (1976)    
    八大門派 (1977)    
    旋風十八騎 (1977)    
    真白蛇傳 (1978)    
    勝利者 (1979)    
    絕招六式 (1979)    
    冬梅 (1980) ... 王夫人
    媽祖顯聖 (1980)    
    情網 (1980) ... 柳母
    新月傳奇 (1980)    
    風櫃來的人 (1983)    
    青蘋果 (1984)    
    青梅竹馬 (1985) ... 梅小姐
    結婚 (1985)    
    校園檔案 (1985)    
    台北神話 (1985)    
    慈悲的滋味 (1985)    
    聖公媽 (1985)    
    戀戀風塵 (1986)    
    殺夫 (1986)    
    童年往事 (1986)    
    我的志願 (1987)    
    上班女郎 (1987)    
    股市大拼盤 (1987)    
    陰間響馬,吹鼓吹 (1988) ... 水成嫂-阿桃母
    英雄與狗熊 (1988)    
    媽媽再愛我一次 (1988)    
    尼羅河女兒 (1988)    
    桂花巷 (1988)    
    轟天雙雄 (1988)    
    校園青春樂 (1989)    
    悲情城市 (1989) ... 美黛-大嫂
    海口人 (1989)    
    叛逆與愛 (1990)    
    我的兒子是天才 (1990)    
    阿嬰 (1990)    
    美國博仔 (1991)    
    禁海蒼狼 (1991)    
    那根所有權 (1991)    
    戲夢人生 (1993)    
    雲南故事 (1994)    
    淫魔暴行 (1994)    
    多桑 (1994)    
    好男好女 (1995)    
    春花夢露 (1996) ... 祖母
    美麗在唱歌 (1997) ... 芬母
    三十而立 (1997)    
    天馬茶房 (1999)    
    龍飛鳳舞 (2012) ... 美子
    陣頭 (2012)    
    不倒翁的奇幻旅程 (2012)    
    桃蛙源記 (2014) ... [國語配音員]
    五星級魚干女 (2016)