Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
王玉環
Pauline Wong Yuk-Wan  ♀





 
Filmography (1977-1993)
 
  演員 (32 films)
    法網追蹤 (1977)    
    手扣 (1979)    
    神勇突擊隊 (1981)    
    恐怖的情人 (1981)    
    冷豔嬌娃 (1982)    
    失節 (1982)    
    神勇女煞星 (1982)    
    鬼才霸王兵 (1983)    
    台上台下 (1983)    
    少女集中營 (1983)    
    賣妻 (1985)    
    超齡處男 (1985)    
    富貴列車 (1986)    
    殭屍家族 (1986) ... 女殭屍
    肝膽相照 (1987)    
    Crackdown Mission (1987)    
    靈幻先生 (1987) ... 賊婆
    殭屍叔叔 (1988) ... 狐狸精
    群龍奪寶 (1988) ... 宋老闆助手
    靈幻小姐 (1988)    
    飛龍猛將 (1988) ... 被毛事成強姦
    鬼猛腳 (1988)    
    奇蹟 (1989)    
    嘩鬼有限公司 (1989)    
    監獄不設防 (1990)    
    舞台姊妹 (1990)    
    黐線枕邊人 (1991)    
    女子監獄1991 (1991)    
    猛鬼狐狸精 (1991)    
    菩提幽魂 (1993)    
    獄鳳 (1993)    
    新碧血劍 (1993)