Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
曹安淳
Cho On-Sun
 
Filmography (1977-1993)
 
  攝影 (23 films)
    決殺令 (1977)    
    風流斷劍小小刀 (1979)    
    七煞 (1979)    
    老鷹的劍 (1979)    
    請帖 (1980)    
    通天小子紅槍客 (1980)    
    千門八將 (1981)    
    千王鬥千霸 (1981)    
    目無王法 (1981)    
    人皮燈籠 (1982)    
    御貓三戲錦毛鼠 (1982)    
    城寨出來者 (1982)    
    小子有種 (1982)    
    掌門人 (1983)    
    五郎八卦棍 (1984)    
    風流冤鬼 (1984)    
    霹靂十傑 (1985)    
    南北少林 (1986)    
    老虎出更 (1988)    
    一眉道人 (1989)    
    驅魔警察 (1990)    
    江湖最後一個大佬 (1990)    
    湘西屍王 (1993)