Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
柯星沛
O Sing-Pui  ♂



 
Filmography (1980-2016)
 
  攝影 (24 films)
    月未老 (1997)    
    香港製造 (1997)    
    亞李、爸爸兩個大盜 (1998)    
    香港有個荷里活 (2001)    
    戀愛起義 (2001)    
    殺手假期 (2001)    
    買兇拍人 (2001)    
    豪情 (2003)    
    每當變幻時 (2007)    
    野·良犬 (2007)    
    葉問 (2008)    
    青苔 (2008)    
    為你鍾情 (2010)    
    打擂台 (2010)    
    迷城 (2010)    
    前度 (2010)    
    翡翠明珠 (2010)    
    人約離婚後 (2011)    
    猛鬼愛情故事 (2011)    
    天生愛情狂 (2012)    
    瘋狂的蠢賊 (2012)    
    第一次不是你 (2013)    
    溝女不離三兄弟 (2013)    
    點五步 (2016)    
  導演 (8 films)
    歌者戀歌 (1986)    
    金燕子 (1987)    
    花心夢裡人 (1989)    
    唯我獨尊 (1990)    
    猛鬼入侵黑社會 (1991)    
    老表發錢寒 (1991)    
    人善被人欺 (1994)    
    漫畫風雲 (2001)    
  剪接 (1 film)
    迷城 (2010)    
  燈光 (1 film)
    點五步 (2016)    
  策劃 (2 films)
    上海之夜 (1984)    
    金玉滿堂 (1995)    
  副導演 (8 films)
    第一類型危險 (1980)    
    鬼馬智多星 (1981)    
    最佳拍檔 (1982)    
    八彩林亞珍 (1982)    
    最佳拍檔大顯神通 (1983)    
    鐵板燒 (1984)    
    龍兄虎弟 (1987)    
    絕代雙驕 (1992)    
  監製 (1 film)
    點五步 (2016)    
  演員 (9 films)
    最佳拍檔大顯神通 (1983)    
    打工皇帝 (1985)    
    你OK,我OK! (1987)    
    用愛捉伊人 (1987)    
    棋王 (1991)    
    雙龍會 (1992)    
    7金剛 (1994)    
    救世神棍 (1995) ... 刺客
    四個廚師一圍菜 (1999)    
  編劇 (2 films)
    歌者戀歌 (1986)    
    人善被人欺 (1994)