Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
王坤
Paul Wong Kwan  ♂
Aliases:  黃坤,  黃錦鈞





 
Filmography (1977-1994)
 
  動作設計 (26 films)
    警察故事 (1985)    
    威龍猛探 (1985)    
    我要金龜婿 (1986)    
    冒牌大賊 (1986)    
    惡男 (1986)    
    大話神探 (1988)    
    特警屠龍 (1988)    
    暴風女 (1988)    
    城巿特警 (1988)    
    鬼馬保鑣賊美人 (1988)    
    開心巨無霸 (1989)    
    皇家師姐IV直擊證人 (1989)    
    賭神 (1989)    
    絕橋智多星 (1990)    
    賭俠 (1990)    
    至尊計狀元才 (1990)    
    赤色大風暴 (1990)    
    五億探長雷洛傳II之父子情仇 (1991)    
    五億探長雷洛傳(雷老虎) (1991)    
    子彈出租 (1991)    
    與龍共舞 (1991)    
    逃學威龍 (1991)    
    地下兵工廠 (1991)    
    著牛仔褲的鍾馗 (1991)    
    戰龍在野 (1992)    
    風塵十三姨 (1993)    
  助理指導 (2 films)
    A計劃 (1983)    
    黃飛鴻之五龍城殲霸 (1994)    
  演員 (54 films)
    三十六迷形拳 (1977)    
    撈過界 (1978) ... 靚仔
    梁山怪招 (1978)    
    教頭 (1979)    
    街市英雄 (1979)    
    賣命小子 (1979)    
    雜技亡命隊 (1979) ... 傅全義手下
    倫文敘智鬥柳先開 (1979)    
    白馬黑七 (1979)    
    出籠馬騮 (1979)    
    連城訣 (1980)    
    奪棍 (1980)    
    師弟出馬 (1980)    
    孖寶闖八關 (1980)    
    大殺四方 (1980)    
    老鼠街 (1981)    
    提防小手 (1982) ... 王坤學徒
    龍少爺 (1982)    
    A計劃 (1983)    
    奇謀妙計五福星 (1983)    
    皇家師姐 (1985)    
    夏日福星 (1985)    
    警察故事 (1985) ... 警員
    致命金剛拳 (1985)    
    冒牌大賊 (1986)    
    流氓英雄 (1986)    
    惡男 (1986)    
    我要金龜婿 (1986)    
    江湖情 (1987)    
    特警屠龍 (1988)    
    大話神探 (1988)    
    烏龍賊替身 (1988)    
    龍虎智多星 (1988)    
    龍之家族 (1988)    
    賭神 (1989)    
    喋血雙雄 (1989)    
    同根生 (1989)    
    龍之爭霸 (1989)    
    血裸祭 (1989)    
    黑道福星 (1989)    
    奪寶龍虎鬥 (1989)    
    皇家飛鳳 (1989)    
    目中無人 (1989)    
    皇家師姐IV直擊證人 (1989)    
    絕橋智多星 (1990)    
    至尊計狀元才 (1990)    
    先發制人 (1990)    
    賭俠 (1990)    
    赤色大風暴 (1990)    
    逃學威龍 (1991)    
    子彈出租 (1991)    
    拉開鐵幕 (1993)    
    黃飛鴻之五龍城殲霸 (1994)    
    地下裁決 (1994)    
  飛車特技 (1 film)
    血夜天使 (1988)