Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
李毓槐
Lee Yuk-Wai
Aliases:  劉毓槐,  李沃懷
 
Filmography (1963-1994)
 
  剪接 (30 films)
    春風得意鳳和鳴 (1963)    
    紫霞杯 (1963)    
    人海雙雛 (1964)    
    佳兒佳婦 (1964)    
    改造小姐 (1964)    
    一家親 (1965)    
    皇帝出京 (1965)    
    苦鳳還巢 (1965)    
    難為了家嫂 (1965)    
    雲海玉弓緣 (1966)    
    天涯芳草 (1966)    
    春滿花開燕子歸 (1966)    
    難為了嬌妻 (1966)    
    飛龍英雄傳 (1967)    
    迎春花 (1968)    
    雙女情歌 (1968)    
    一塊銀元 (1974)    
    萬戶千家 (1975)    
    通天臨記 (1979)    
    白髮魔女傳 (1980)    
    財神到 (1981)    
    少林寺 (1982)    
    少林小子 (1984)    
    美國心 (1986)    
    亂世英雄亂世情 (1986)    
    靚妹正傳 (1987)    
    中華英雄 (1988)    
    黃河大俠 (1988)    
    秘境神奇錄 (1989)    
    青蜂俠 (1994)