Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
梁小熊
Tony Leung Siu-Hung  ♂
Aliases:  熊光,  梁少熊,  梁茂熊





 
Filmography (1972-2018)
 
  動作設計 (87 films)
    北少林 (1976)    
    十二潭腿 (1979)    
    出籠馬騮 (1979)    
    大教頭與騷娘子 (1979)    
    俏皮女學生 (1982)    
    殺出西營盤 (1982)    
    虎鷹 (1983)    
    霹靂雷電 (1984)    
    青蛙王子 (1984)    
    黃禍 (1984)    
    唐朝豪放女 (1984)    
    我願意 (1985)    
    鬼馬飛人 (1985)    
    摩登仙履奇緣 (1985)    
    反斗妹 (1985)    
    義蓋雲天 (1986)    
    魔翡翠 (1986)    
    壞女孩 (1986)    
    凌晨晚餐 (1987)    
    天使行動 (1987)    
    皇家師姐III雌雄大盜 (1988)    
    獵鷹行動 (1988)    
    血夜天使 (1988)    
    我未成年 (1989)    
    殺手蝴蝶夢 (1989)    
    親兄弟 (1989)    
    法內情大結局 (1989)    
    合家歡 (1989)    
    潘金蓮之前世今生 (1989)    
    省港旗兵第三集 (1989)    
    老虎出監 (1989)    
    發達秘笈 (1989)    
    無名家族 (1990)    
    救命宣言 (1990)    
    香港舞男 (1990)    
    無敵幸運星 (1990)    
    泰拳王 (1990)    
    開心鬼救開心鬼 (1990)    
    勇闖天下 (1990)    
    邊緣歲月 (1990)    
    玉蒲團之偷情寶鑑 (1991)    
    五虎將之決裂 (1991)    
    跛豪 (1991)    
    神探馬如龍 (1991)    
    藍色霹靂火 (1991)    
    開心鬼5上錯身 (1991)    
    92黑玫瑰對黑玫瑰 (1992)    
    現代應召女郎 (1992)    
    積奇瑪莉 (1992)    
    藍江傳之反飛組風雲 (1992)    
    阿二一族 (1992)    
    富貴黃金屋 (1992)    
    女黑俠黃鶯 (1992)    
    龍貓燒鬚 (1992)    
    雙龍會 (1992)    
    家有囍事 (1992)    
    夜夜伴肥嬌 (1992)    
    黃飛鴻笑傳 (1992)    
    丐世英雄 (1992)    
    誘僧 (1993)    
    情天霹靂之下集大結局 (1993)    
    虎穴屠龍之轟天陷阱 (1993)    
    再世追魂 (1993)    
    廉政第一擊 (1993)    
    花田囍事 (1993)    
    馬路天使 (1993)    
    重金屬 (1994)    
    仙人掌 (1994)    
    刀劍笑 (1994)    
    大話英雄 (1995)    
    Superfights (1995)    
    終極絞人環 (1997)    
    杭州王爺 (1998)    
    九星報喜 (1998)    
    鍾無艷 (2001)    
    雙瞳 (2002)    
    天地英雄 (2003)    
    六樓后座 (2003)    
    終極格鬥 (2004)    
    葉問 (2008)    
    葉問前傳 (2010)    
    競雄女俠秋瑾 (2011)    
    鴻門宴 (2011)    
    青春鬥 (2014)    
    老男孩之猛龍過江 (2014)    
    盜墓筆記 (2016)    
    功夫聯盟 (2018)    
  故事 (1 film)
    大話英雄 (1995)    
  導演 (9 films)
    霹靂雷電 (1984)    
    再世追魂 (1993)    
    虎穴屠龍之轟天陷阱 (1993)    
    觸目驚心 (1993)    
    重金屬 (1994)    
    Superfights (1995)    
    大話英雄 (1995)    
    終極絞人環 (1997)    
    終極格鬥 (2004)    
  執行導演 (1 film)
    天使行動 (1987)    
  助理指導 (4 films)
    香港超人大破摧花黨 (1975)    
    武師,花旦,大流氓 (1977)    
    通天老虎 (1980)    
    醉拳II (1994)    
  演員 (54 films)
    鐵指唐手 (1972)    
    十四女英豪 (1972)    
    霹靂拳 (1972)    
    龍爭虎鬥 (1973)    
    偷渡客 (1973)    
    師兄出馬 (1973)    
    猛虎下山 (1973)    
    中泰拳壇生死戰 (1974)    
    香港小教父 (1974) ... 飾卡羅手下乙
    生死關頭 (1974)    
    四王一后 (1974)    
    神龍小虎闖江湖 (1974)    
    賭人頭 (1975)    
    生龍活虎小英雄 (1975)    
    驅魔女 (1975)    
    香港超人大破摧花黨 (1975)    
    神拳飛龍 (1975)    
    北少林 (1976)    
    血海螳螂仇 (1977)    
    黑帶空手道 (1977)    
    黃飛鴻四大弟子 (1977)    
    三十六迷形拳 (1977)    
    武師,花旦,大流氓 (1977)    
    鱷魚頭黑煞星 (1978)    
    紮馬 (1978)    
    撈家撈女撈上撈 (1978)    
    醉貓師傅 (1978)    
    荷京喋血 (1978)    
    肥龍過江 (1978)    
    廣東十虎 (1978)    
    十字鎖喉手 (1978)    
    出籠馬騮 (1979) ... 魏澤
    六三三 (1979)    
    六合千手 (1979)    
    白馬黑七 (1979)    
    唐山五虎 (1979)    
    通天老虎 (1980)    
    少林佛家大道 (1980)    
    泰山屠龍 (1980)    
    霹靂雷電 (1984)    
    黃禍 (1984)    
    摩登仙履奇緣 (1985)    
    魔翡翠 (1986)    
    操行零分 (1986) ... 大雄 / 鍾楚雄
    獵鷹行動 (1988)    
    豪門夜宴 (1991)    
    逃學威龍2 (1992)    
    情天霹靂之下集大結局 (1993)    
    大話英雄 (1995)    
    終極格鬥 (2004)    
    情意拳拳 (2006) ... 裁判
    葉問 (2008) ... 青龍館主
    一個人的武林 (2014)    
    葉問3 (2015) ... 李師父