Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
張一道
Chang Yi-Tao  ♂
Aliases:  장일도





 
Filmography (1976-1993)
 
  監製 (1 film)
    關東太陽會 (1993)    
  演員 (30 films)
    雪中梅 (1976)    
    飛虎相爭 (1977)    
    快拳怪招 (1978)    
    螳螂醉虎無影腳 (1978)    
    達摩神功 (1978)    
    武林十八女傑 (1979)    
    血肉磨坊 (1979)    
    風流殘劍血無痕 (1980)    
    神威三猛龍 (1980)    
    一笑一拳 (1980)    
    功夫大火? (1980)    
    少林搭棚大師 (1980)    
    二等兵續集 (1981)    
    血戰五形拳 (1981)    
    荒漠英雄傳 (1981)    
    功夫皇帝 (1981)    
    冰雪情關英雄膽 (1981)    
    二等兵 (1981)    
    少林真英雄 (1982)    
    女忍者 (1983)    
    少林鬥喇嘛 (1983)    
    忍無可忍 (1984)    
    龍譚大鱷 (1985)    
    中國邪術(符法奇兵鬥魔女) (1985)    
    陰陽奇兵 (1986)    
    野蠻谷處女 (1987)    
    第二死罪 (1989)    
    女藍風雲 (1989)    
    獵鷹 (1989)    
    靚女出征 (1990)