Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
方寶華
Fong Bo-Wa  ♂
 
Filmography (1979-1995)
 
  剪接 (55 films)
    八萬罪人 (1979)    
    佛都有火 (1979)    
    唐山五虎 (1979)    
    奪棍 (1980)    
    南北獅王 (1981)    
    目無王法 (1981)    
    大旗英雄傳 (1982)    
    三十年細說從頭 (1982)    
    2.5 cm (1982)    
    廣東靚仔玉 (1982)    
    樑上君子 (1983)    
    滿天神佛 (1983)    
    星際鈍胎 (1983)    
    皇帝保車 (1983)    
    霹靂雷電 (1984)    
    傾城之戀 (1984)    
    望子成蟲 (1984)    
    女人心 (1985)    
    尖東梟雄 (1985)    
    非法移民 (1985)    
    聖誕奇遇結良緣 (1985)    
    山東狂人 (1985)    
    警賊兄弟 (1986)    
    火龍 (1986)    
    老娘夠騷 (1986)    
    黃色故事 (1987)    
    八旗子弟 (1988)    
    殺出香港 (1988)    
    同根生 (1989)    
    火舞儷人 (1989)    
    西太后 (1989)    
    鐵漢柔情 (1990)    
    虎膽女兒紅 (1990)    
    爛賭財神 (1990)    
    阿嬰 (1990)    
    怒火威龍 (1991)    
    破繭急先鋒 (1991)    
    我為卿狂 (1991)    
    金瓶風月 (1991)    
    敦煌夜譚 (1991)    
    佈局 (1991)    
    四度誘惑 (1991)    
    竹夫人 (1991)    
    踩過界 (1992)    
    半妖乳娘 (1992)    
    花街狂奔 (1992)    
    龍之根 (1992)    
    哎也女朋友 (1992)    
    女童黨性風暴 (1993)    
    公海強姦風暴 (1993)    
    新應召女郎 (1993)    
    妙探雙嬌 (1993)    
    性愛韋小寶之玩女大王 (1994)    
    馬戲小子 (1994)    
    尖東老泥妹之四大天后 (1995)    
  策劃 (1 film)
    新應召女郎 (1993)