Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
李國麟(1)
Joseph Lee Kwok-Lun  ♂
Aliases:  李國麟





 
Filmography (1981-2017)
 
  演員 (32 films)
    大控訢 (1981)    
    I.Q. 爆棚 (1981) ... 許彬
    阿姐有料 (1983)    
    同線車 (1983)    
    罪惡煞星 (1983)    
    風水二十年 (1983)    
    法外情 (1985)    
    鬼咁有緣 (1986)    
    風雨操場 (1989) ... 體育老師
    猛鬼山墳 (1989)    
    沉底鱷 (1989)    
    猛鬼山墳 (1991)    
    忠奸盜 (1991)    
    毒豪 (1991)    
    駁腳差佬 (1991)    
    八月鬱金香 (1992)    
    驚情廿四小時 (1994)    
    龍虎新風雲 (1994) ... 李Sir
    標心 (1994)    
    死亡網絡 (2000)    
    神探 (2007) ... 王國柱
    金國民 (2008)    
    機動部隊─警例 (2008) ... 孖八
    葉問前傳 (2010) ... 巡捕隊長
    魔警 (2014)    
    奔跑吧!小凡 (2015)    
    暴瘋語 (2015)    
    血戰銅鑼灣 (2016)    
    仙俠學院 (2016)    
    拆彈專家 (2017)    
    瘋狂的公牛 (2017)    
    同囚 (2017)