Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
吳鎮宇
Francis Ng Chun-Yu  ♂





 
Filmography (1986-2017)
 
  導演 (5 films)
    9413 (1998)    
    自從他來了 (2000)    
    醒獅 (2007)    
    追影 (2009)    
    三生 (2014)    
  演員 (147 films)
    午夜麗人 (1986)    
    刑警本色 (1988)    
    勇闖毒龍潭 (1988) ... 羅阿勇
    撞邪先生 (1988) ... 玉龍
    目中無人 (1989)    
    傲氣雄鷹 (1989) ... HE-MAN
    獵魔群英 (1989)    
    福星臨門 (1989)    
    橫衝直撞火鳳凰 (1990)    
    地頭龍 (1990)    
    毒豪 (1991) ... 吳宇
    蠻荒的童話 (1991)    
    精靈變 (1992)    
    絕代雙驕 (1992) ... 江玉郎
    勝者為王 (1992)    
    唐伯虎點秋香 (1993) ... 文徵明
    黑豹 (1993) ... 司馬龍
    倚天屠龍記之魔教教主 (1993) ... 張翠山
    溶屍奇案 (1993) ... 汪德明/Patrick
    白髮魔女傳 (1993) ... 姬無雙
    雨夜天魔 (1993)    
    綁架黃七輝 (1993)    
    亂世超人 (1994)    
    撞板風流 (1994) ... 馬錦恆
    年年有今日 (1994)    
    先洗未來錢 (1994)    
    神探磨轆 (1994)    
    地獄來客 (1994)    
    流根大狀 (1994) ... 黃祥
    冒牌皇帝 (1995) ... , n
    歲月情真 (1995)    
    山水有相逢 (1995) ... 王小宇
    衝鋒隊─怒火街頭 (1996) ... 楊智龍
    666魔鬼復活 (1996)    
    古惑仔之人在江湖 (1996) ... 李乾坤
    古惑女之決戰江湖 (1996) ... 佐治仔
    去吧!渣Fit人兵團 (1996) ... 刀仔
    失鎗48小時 (1996)    
    旺角渣Fit人 (1996) ... 叻君
    運財智叻星 (1996) ... 靚坤
    瘋蝶 (1996)    
    賭神3之少年賭神 (1996) ... 高倣
    97家有囍事 (1997) ... 老非
    豪情蓋天 (1997)    
    最佳拍檔之醉街拍檔 (1997) ... 雷雨揚
    基佬40 (1997) ... 江國強
    猛鬼通宵陪住你 (1997) ... 大毛
    生日多戀事 (1997)    
    精裝難兄難弟 (1997) ... 謝綿
    一個字頭的誕生 (1997) ... Matt
    高度戒備 (1997) ... 麥坤
    強姦2制服誘惑 (1998)    
    詭計 (1998)    
    非常警察 (1998)    
    我愛你 (1998)    
    新古惑仔之少年激鬥篇 (1998) ... [口靚]坤
    古惑仔情義篇之洪興十三妹 (1998) ... 坤哥
    9413 (1998) ... 爛頭
    全職大盜 (1998) ... 基保
    失業特工隊 (1998) ... 丁朋友
    特警新人類 (1999)    
    無問題 (1999)    
    逆我者死 (1999)    
    鬼請你睇戲 (1999)    
    山村老屍 (1999)    
    爆裂刑警 (1999)    
    娛樂之王 (1999) ... 龍虎砲
    黑道風雲之收數王 (1999) ... 渣煲查
    七月又十四之信不信由你 (1999) ... 飾基
    鎗火 (1999) ... 來
    O記三合會檔案 (1999) ... 阿樂
    中華英雄 (1999) ... 無敵
    救薑刑警 (2000) ... 祺
    黑獄斷腸歌II無期徒刑 (2000) ... 陳兆康
    愛與誠 (2000)    
    公元2000 AD (2000) ... 伍Sir
    自從他來了 (2000) ... 江有望
    朱麗葉與梁山伯 (2000) ... Jordon Cheng
    恐怖熱線之大頭怪嬰 (2001) ... Ben
    憂憂愁愁的走了 (2001)    
    廢柴同盟 (2001) ... Kenny
    孩子樹 (2001) ... 伍崇哲
    愛情白麵包 (2001) ... 七叔
    囍歡您 (2001) ... 李大宇
    一個爛賭的傳說 (2001)    
    豐胸秘Cup (2002) ... Mario
    當男人變成女人 (2002)    
    雙雄 (2003) ... 歐陽海
    無間道II (2003) ... 倪永孝
    黑夜惡狼 (2003)    
    1:99 電影行動 (2003)    
    心寒 (2003) ... 陳國明
    黑白森林 (2003) ... 盲超
    30分鐘戀愛 (2004) ... Mark
    鬼馬狂想曲 (2004)    
    小白龍情海翻波 (2004) ... 盲俠/一地雞毛
    神經俠侶 (2005) ... 王志成
    詛咒 (2005) ... 鎮宇
    血門徒 (2005) ... 阿查
    做頭 (2005)    
    喜馬拉亞星 (2005) ... 大膽叔叔
    放•逐 (2006) ... 泰
    千變魔手 (2006)    
    臥虎 (2006)    
    黑白道 (2006) ... 大佬Dark
    春田花花同學會 (2006) ... 點菜法官
    血戰到底 (2006) ... 吳宇川
    神槍手與智多星 (2007) ... 阿昌
    心想事成 (2007) ... [口靚]坤
    軍雞 (2007) ... 黑川健兒
    異塚 (2007)    
    追捕 (2007) ... 守望
    醒獅 (2007) ... 阿雞
    雙食記 (2008) ... 陳家橋
    鈕扣人 (2008)    
    追影 (2009) ... 葉赫長弓
    Laughing Gor之變節 (2009) ... 座頭
    西風烈 (2010) ... 殺手麥高
    午夜心跳 (2010)    
    通緝犯 (2010)    
    非常盜 (2011)    
    堵車 (2011)    
    戰國 (2011) ... 龐涓
    Laughing Gor之潛罪犯 (2011) ... 霍天任
    熱愛島 (2012)    
    大上海 (2012) ... 茅載
    請叫我英雄 (2012)    
    瘋狂的蠢賊 (2012)    
    美好2012 (2012)    
    我的路 (2012)    
    刺客 (2013)    
    獵仇者 (2013)    
    京城81號 (2014)    
    衝鋒車 (2015)    
    愛我就陪我看電影 (2015) ... 姚星傑
    一切從2019開始 (2015)    
    判我有罪 (2015)    
    衝上雲霄 (2015) ... 唐亦琛
    土豪520 (2015)    
    黑社會3:雨傘革命 (2015)    
    老家伙 (2015)    
    寶貝當家 (2016)    
    勇士之門 (2016)    
    惡人谷 (2016) ... 查理
    使徒行者 (2016)    
    脫皮爸爸 (2017)    
    保持沈默 (2017)    
  出品人 (1 film)
    亂世超人 (1994)