Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
侯曜
Hou Yao  ♂
 
Filmography (1926-1940)
 
  監製 (1 film)
    觀音得道 (1940)    
  故事 (2 films)
    一串珍珠 (1926)    
    大平洋上的風雲 (1938)    
  導演 (18 films)
    西廂記 (1927)    
    呆佬拜壽 (1933)    
    賣怪魚龜山起禍 (1936)    
    珠江風月 (1937)    
    沙漠之花 (1937)    
    叱吒風雲 (1938)    
    大平洋上的風雲 (1938)    
    柳曼玲 (1938)    
    錯點鴛鴦 (1938)    
    紫霞杯 (1938)    
    周氏反嫁 (1938)    
    粉妝樓 (1938)    
    血肉長城 (1938)    
    鍾無艷 (1939)    
    孝子亂經堂 (1939)    
    桂枝告狀 (1939)    
    姜太公 (1939)    
    中國野人王 (1940)    
  演員 (3 films)
    血肉長城 (1938)    
    大平洋上的風雲 (1938) ... 二桿先生
    觀音得道 (1940) ... 妙莊王
  編劇 (15 films)
    一串珍珠 (1926)    
    賣怪魚龜山起禍 (1936)    
    珠江風月 (1937)    
    沙漠之花 (1937)    
    血肉長城 (1938)    
    柳曼玲 (1938)    
    大平洋上的風雲 (1938)    
    理想未婚妻 (1938)    
    叱吒風雲 (1938)    
    紫霞杯 (1938)    
    孝子亂經堂 (1939)    
    桂枝告狀 (1939)    
    姜太公 (1939)    
    鍾無艷 (1939)    
    中國野人王 (1940)