Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
游安順
Yu An-Shun  ♂


 
Filmography (1986-2017)
 
  演員 (19 films)
    天倫夢迴時 (1986)    
    童年往事 (1986) ... 孝炎/阿孝F
    我們的天空 (1986)    
    恐佈份子 (1987)    
    惜別海岸 (1987)    
    尼羅河女兒 (1988)    
    花心撞到鬼 (1990)    
    壯志豪情 (1990)    
    少年 ,安啦! (1992) ... 不良份子
    超級班長 (1996)    
    牆之魘 (2007)    
    加油!男孩 (2013)    
    逗陣ㄟ (2013) ... 劉金穗月的弟弟
    迴光奏鳴曲 (2014)    
    嘉農 (2014)    
    臺北工廠 II (2014)    
    菜鳥 (2015)    
    樓下的房客 (2016)    
    大佛普拉斯 (2017)