Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
余為彥
Yu Wei-Yen
Aliases:  余舍

 
Filmography (1986-2017)
 
  製片 (4 films)
    獨立時代 (1994)    
    麻將 (1996)    
    果醬 (1998)    
    一一 (2000)    
  導演 (3 films)
    童黨萬歲 (1989)    
    月光少年 (1993)    
    嫐 (2017)    
  美術 (5 films)
    暗夜 (1986)    
    厲鬼纏身 (1987)    
    牯嶺街少年殺人事件 (1991)    
    月光少年 (1993)    
    果醬 (1998)    
  演員 (3 films)
    我兒漢生 (1986)    
    牯嶺街少年殺人事件 (1991) ... 警總主ߥ
    不夜城 (1998)    
  策劃 (3 films)
    勇闖江湖 (1986)    
    暗夜 (1986)    
    厲鬼纏身 (1987)    
  編劇 (2 films)
    月光少年 (1993)    
    嫐 (2017)