Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
滕強美
Teng Chiang-Mei  ♂
Aliases:  雙胞,  藤強美,  双胞,  隻胞



 
Filmography (1974-1991)
 
  製片 (9 films)
    超級市民 (1985)    
    孤戀花 (1985)    
    頑皮家族 (1986)    
    歡樂龍虎榜 (1986)    
    先生騙鬼 (1987)    
    大頭兵3:阿兵哥 (1987)    
    中華戰士 (1987)    
    雪在燒 (1988)    
    鬼出嫁 (1990)    
  演員 (28 films)
    少林五祖 (1974)    
    小姨懷春 (1975)    
    愛情文憑牛仔褲 (1976)    
    大江南北 (1976)    
    風起雲湧鬥狂龍 (1976)    
    愛情奪標 (1976)    
    獨臂拳王勇戰楚門九子 (1976)    
    唐山大兄2 (1977)    
    大圈套 (1977)    
    賭命走天涯 (1978)    
    劍氣神龍 (1978)    
    太空式的愛情 (1978)    
    辣手小子 (1979)    
    飛刀•又見飛刀 (1981)    
    黑色大亨 (1981)    
    七武士 (1982)    
    血濺歸鄉路 (1982)    
    鬼才霸王兵 (1983)    
    飛象過河 (1983)    
    撢武門 (1983)    
    醜小鴨 (1985)    
    超級市民 (1985)    
    歡樂龍虎榜 (1986)    
    陰陽奇兵 (1986)    
    英雄無膽 (1989)    
    鬼出嫁 (1990)    
    安樂戰場 (1990) ... 孖生兄弟
    賭魔 (1991)