Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
滕強美
Tang Keung-Mei  ♂
Aliases:  雙胞,  藤強美,  双胞



 
Filmography (1974-1991)
 
  製片 (9 films)
    超級市民 (1985)    
    孤戀花 (1985)    
    頑皮家族 (1986)    
    歡樂龍虎榜 (1986)    
    大頭兵3:阿兵哥 (1987)    
    中華戰士 (1987)    
    先生騙鬼 (1987)    
    雪在燒 (1988)    
    鬼出嫁 (1990)    
  演員 (27 films)
    少林五祖 (1974)    
    小姨懷春 (1975)    
    獨臂拳王勇戰楚門九子 (1976)    
    愛情文憑牛仔褲 (1976)    
    風起雲湧鬥狂龍 (1976)    
    愛情奪標 (1976)    
    大圈套 (1977)    
    唐山大兄2 (1977)    
    太空式的愛情 (1978)    
    賭命走天涯 (1978)    
    劍氣神龍 (1978)    
    辣手小子 (1979)    
    飛刀•又見飛刀 (1981)    
    黑色大亨 (1981)    
    七武士 (1982)    
    血濺歸鄉路 (1982)    
    鬼才霸王兵 (1983)    
    飛象過河 (1983)    
    撢武門 (1983)    
    超級市民 (1985)    
    醜小鴨 (1985)    
    歡樂龍虎榜 (1986)    
    陰陽奇兵 (1986)    
    英雄無膽 (1989)    
    鬼出嫁 (1990)    
    安樂戰場 (1990) ... 孖生兄弟
    賭魔 (1991)