Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳奕詩
Elsie Chan Yik-Si  ♀





 
Filmography (1986-1993)
 
  演員 (22 films)
    原振俠與衛斯理 (1986)    
    逃出珊瑚海 (1986) ... 珊珊
    富貴逼人 (1987) ... 帶弟
    女子監獄 (1988) ... 玫瑰女
    富貴再逼人 (1988) ... 帶弟 (大女)
    應召女郎1988 (1988)    
    霸王女福星 (1988)    
    福星闖江湖 (1989) ... 健身院長夫人
    合家歡 (1989) ... 鞋店顧客
    富貴再三逼人 (1989) ... 帶弟
    捉鬼大師 (1989)    
    福星臨門 (1989) ... 鐘震桃
    夜瘋狂 (1989)    
    小小小警察 (1989)    
    小心間諜 (1990)    
    不文小丈夫 (1990)    
    祝福 (1990) ... 嘉嘉
    不文小丈夫之銀座嬉春 (1991)    
    聊齋花弄月 (1991)    
    富貴黃金屋 (1992) ... 雷詩詩 (帶弟)
    帶你嫖韓日 (1992)    
    黑豹天下 (1993) ... Enna