Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
溫文傑
Derek Wan Man-Kit

 
Filmography (1980-2013)
 
  攝影指導 (1 film)
    出軌的女人 (2011)    
  攝影 (36 films)
    貓靈 (1980)    
    緣份 (1984)    
    女人風情話 (1985)    
    皇家戰士 (1986)    
    八喜臨門 (1986)    
    青春怒潮 (1986)    
    痴心的我 (1986)    
    龍在江湖 (1986)    
    江湖情 (1987)    
    鬼馬校園 (1987)    
    富貴逼人 (1987)    
    鬼新娘 (1987)    
    靚妹正傳 (1987)    
    皇家師姐III雌雄大盜 (1988)    
    富貴再逼人 (1988)    
    雞同鴨講 (1988)    
    猛鬼佛跳牆 (1988)    
    省港旗兵第三集 (1989)    
    發達秘笈 (1989)    
    小男人周記 (1989)    
    錯在新宿 (1990)    
    富貴兵團 (1990)    
    開心鬼救開心鬼 (1990)    
    無敵幸運星 (1990)    
    致命的誘惑 (1990)    
    妖魔道 (1991)    
    一代梟雄之三支旗 (1993)    
    情天霹靂之下集大結局 (1993)    
    錦繡前程 (1994)    
    黃飛鴻之五龍城殲霸 (1994)    
    精武英雄 (1994)    
    Superfights (1995)    
    終極絞人環 (1997)    
    午夜曼哈頓 (2001)    
    為你鍾情 (2010)    
    澀青298-03 (2013)    
  第二組攝影 (1 film)
    霹靂大喇叭 (1986)    
  演員 (3 films)
    富貴逼人 (1987)    
    偷情先生 (1989)    
    發達秘笈 (1989)