Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
溫文傑
Derek Wan Man-Kit

 
Filmography (1980-2013)
 
  攝影 (38 films)
    貓靈 (1980)    
    緣份 (1984)    
    女人風情話 (1985)    
    青春怒潮 (1986)    
    痴心的我 (1986)    
    龍在江湖 (1986)    
    皇家戰士 (1986)    
    霹靂大喇叭 (1986)    
    八喜臨門 (1986)    
    富貴逼人 (1987)    
    鬼新娘 (1987)    
    靚妹正傳 (1987)    
    江湖情 (1987)    
    鬼馬校園 (1987)    
    猛鬼佛跳牆 (1988)    
    皇家師姐III雌雄大盜 (1988)    
    富貴再逼人 (1988)    
    雞同鴨講 (1988)    
    發達秘笈 (1989)    
    小男人周記 (1989)    
    省港旗兵第三集 (1989)    
    開心鬼救開心鬼 (1990)    
    無敵幸運星 (1990)    
    致命的誘惑 (1990)    
    錯在新宿 (1990)    
    富貴兵團 (1990)    
    妖魔道 (1991)    
    情天霹靂之下集大結局 (1993)    
    一代梟雄之三支旗 (1993)    
    黃飛鴻之五龍城殲霸 (1994)    
    精武英雄 (1994)    
    錦繡前程 (1994)    
    Superfights (1995)    
    終極絞人環 (1997)    
    午夜曼哈頓 (2001)    
    為你鍾情 (2010)    
    出軌的女人 (2011)    
    澀青298-03 (2013)    
  演員 (3 films)
    富貴逼人 (1987)    
    發達秘笈 (1989)    
    偷情先生 (1989)