Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
楊濤
Yang Tao (3)

 
Filmography (1993-2015)
 
  攝影 (14 films)
    扁擔姑娘 (1998)    
    緊急迫降 (1999)    
    新十字街頭 (2001)    
    藍宇 (2001)    
    米尼 (2005)    
    關於愛 (2005)    
    看上去很美 (2006)    
    好奇害死貓 (2006)    
    夜。上海 (2006)    
    太陽再次升起 (2007)    
    天安門 (2009)    
    最愛 (2011)    
    飛越老人院 (2012)    
    大鬧天宮 (2014)    
  監製 (1 film)
    僵屍也瘋狂 (2015)    
  導演 (6 films)
    燃燒的雪花 (1993)    
    冰上小虎隊 (1998)    
    鮮花盛開的日子 - 老徐影像日記 (2006)    
    太陽升起的地方 (2013)    
    馬青霞 (2013)    
    求生者 (2013)    
  剪接 (1 film)
    鮮花盛開的日子 - 老徐影像日記 (2006)    
  出品人 (1 film)
    賽車傳奇 (2011)