Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
李建興 (1)
Lee Gin-Hing (1)  ♂
Aliases:  李健興





 
Filmography (1984-2015)
 
  製片 (1 film)
    癲馬女郎之一夜情 (1996)    
  導演 (1 film)
    萄蛇洪舞 (1993)    
  策劃 (1 film)
    紅粉至尊 (1991)    
  出品人 (1 film)
    人肉天婦羅 (1993)    
  動作設計 (10 films)
    越軌行動 (1990)    
    金牌雙龍 (1990)    
    猛鬼山墳 (1991)    
    紅粉至尊 (1991)    
    關人鬼事 (1991)    
    馬路英雄 (1991)    
    喋血危情 (1991)    
    黑豹傳說II之絕響之城 (1993)    
    血賊夢京城 (1993)    
    癲馬女郎之一夜情 (1996)    
  監製 (8 films)
    獨自去偷歡 (1992)    
    人肉天婦羅 (1993)    
    燃情男狙擊 (1995)    
    忽然丈夫 (1997)    
    過山車 (1998)    
    凶宅胭脂 (1998)    
    陌路驚笑 (2015)    
    野狼與瑪莉 (2015)    
  故事 (1 film)
    人肉天婦羅 (1993)    
  演員 (11 films)
    還我少林 (1984)    
    不夜天 (1987)    
    發達先生 (1989)    
    越軌行動 (1990)    
    金牌雙龍 (1990)    
    關人鬼事 (1991)    
    紅粉至尊 (1991)    
    龍之根 (1992)    
    萄蛇洪舞 (1993)    
    血賊夢京城 (1993)    
    燃情男狙擊 (1995)    
  助理指導 (3 films)
    花街神女 (1991)    
    藍江傳之反飛組風雲 (1992)    
    火燒紅蓮寺 (1994)