Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
儀銘
Yi Ming (1)  ♂
Aliases:  田致斌





 
Filmography (1969-1980)
 
  演員 (35 films)
    艷俠 (1969)    
    黑帖 (1969) ... 向葵老人
    莊子試妻 (1969)    
    歌聲魅影 (1970)    
    雪嶺劍女 (1970)    
    春宵花弄月 (1970) ... 胡大發
    痴心的人 (1970)    
    聚寶盆 (1970)    
    歡天喜地 (1971)    
    騙術奇譚 (1971)    
    夢醒不了情 (1972)    
    精忠報國 (1972) ... 舒翁
    亡命煞星 (1973)    
    大小兩條龍 (1973)    
    心有千千結 (1973) ... 朱律師
    彩雲飛 (1973)    
    婚姻大事 (1974)    
    雙龍谷 (1974)    
    近水樓台 (1974)    
    大佬 (1974)    
    龍虎鳳 (1974)    
    大三元 (1974)    
    黑鷹一號 (1975)    
    中國真功夫 (1975)    
    雲深不知處 (1975)    
    大喜事 (1976)    
    包公斬駙馬 (1976)    
    花開春暖 (1976)    
    新精武門 (1976)    
    保鑣 (1976)    
    包青天 (1976)    
    小雨絲絲 (1977)    
    晨霧 (1978)    
    鐵首無情追魂令 (1978)    
    一溪流水 (1980)    
 
 
Biography
 
  Real name is Tian Zhi-Bin