Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
馬楚成
Jingle Ma Choh-Shing  ♂



 
Filmography (1984-2016)
 
  攝影 (68 films)
    海上花 (1986)    
    最愛 (1986)    
    監獄風雲 (1987)    
    江湖龍虎門 (1987)    
    鬼新娘 (1987)    
    流金歲月 (1988)    
    我愛太空人 (1988)    
    好女十八嫁 (1988)    
    應召女郎1988 (1988)    
    黑道福星 (1989)    
    急凍奇俠 (1989)    
    潘金蓮之前世今生 (1989)    
    我愛唐人街 (1989)    
    返老還童 (1989)    
    合家歡 (1989)    
    愛在別鄉的季節 (1990)    
    笑星撞地球 (1990)    
    川島芳子 (1990)    
    安樂戰場 (1990)    
    莎莎嘉嘉站起來 (1991)    
    驚天12小時 (1991)    
    雙城故事 (1991)    
    五虎將之決裂 (1991)    
    神槍手與咖喱雞 (1992)    
    夢醒時分 (1992)    
    絕代雙驕 (1992)    
    哥哥的情人 (1992)    
    噴火女郎 (1992)    
    亞飛與亞基 (1992)    
    我愛扭紋柴 (1992)    
    黑豹天下 (1993)    
    追男仔 (1993)    
    方世玉 (1993)    
    記得香蕉成熟時 (1993)    
    情天霹靂之下集大結局 (1993)    
    黃飛鴻之鐵雞鬥蜈蚣 (1993)    
    非常偵探 (1994)    
    醉拳II (1994)    
    火雲傳奇 (1994)    
    我要活下去 (1995)    
    紅番區 (1995)    
    烈火戰車 (1995)    
    新上海灘 (1996)    
    色情男女 (1996)    
    警察故事4之簡單任務 (1996)    
    金枝玉葉2 (1996)    
    食神 (1996)    
    甜蜜蜜 (1996)    
    黑金 (1997)    
    完全結婚手冊 (1997)    
    戇星先生 (1997)    
    飛一般愛情小說 (1997)    
    玻璃之城 (1998)    
    幻影特攻 (1998)    
    星願 (1999)    
    夏日的麼麼茶 (2000)    
    東京攻略 (2000)    
    九龍冰室 (2001)    
    芭啦芭啦櫻之花 (2001)    
    失憶界女王 (2003)    
    飛鷹 (2004)    
    韓城攻略 (2005)    
    男才女貌 (2007)    
    生日快樂 (2007)    
    劍蝶 (2008)    
    花花型警 (2008)    
    極速天使 (2011)    
    夏日樂悠悠 (2011)    
  監製 (3 films)
    藍煙火 (2000)    
    花木蘭 (2009)    
    極速天使 (2011)    
  故事 (4 films)
    神偷諜影 (1997)    
    幻影特攻 (1998)    
    九龍冰室 (2001)    
    劍蝶 (2008)    
  導演 (20 films)
    幻影特攻 (1998)    
    星願 (1999)    
    東京攻略 (2000)    
    夏日的麼麼茶 (2000)    
    芭啦芭啦櫻之花 (2001)    
    九龍冰室 (2001)    
    失憶界女王 (2003)    
    飛鷹 (2004)    
    韓城攻略 (2005)    
    男才女貌 (2007)    
    生日快樂 (2007)    
    劍蝶 (2008)    
    花花型警 (2008)    
    花木蘭 (2009)    
    極速天使 (2011)    
    夏日樂悠悠 (2011)    
    拳頭影帝 (2012)    
    宮 (2012)    
    十一天零一夜 (2016)    
    巴黎攻略 (2016)    
  燈光 (4 films)
    少女日記 (1984)    
    1/2段情 (1985)    
    開心快活人 (1987)    
    郁達夫傳奇 (1988)    
  出品人 (1 film)
    生日快樂 (2007)    
  編劇 (7 films)
    飛鷹 (2004)    
    韓城攻略 (2005)    
    花花型警 (2008)    
    劍蝶 (2008)    
    花木蘭 (2009)    
    極速天使 (2011)    
    夏日樂悠悠 (2011)