Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
麥飛鴻
Steve Mak Fei-Hung  ♂
Aliases:  麥飛雄,  麥飛龍





 
Filmography (1976-1996)
 
  動作設計 (10 films)
    霹靂龍拳 (1978)    
    神腿迷蹤手 (1981)    
    岩晒KEY (1983)    
    八百羅漢 (1985)    
    文成公主 (1986)    
    愛人同志 (1989)    
    天地玄門 (1991)    
    正紅旗下 (1991)    
    嘩!英雄 (1992)    
    旺角風雲 (1996)    
  演員 (67 films)
    美國訪問客 (1976)    
    天螺大破五行陣 (1977)    
    武師,花旦,大流氓 (1977)    
    十大殺手 (1977)    
    四二六 (1977)    
    猛男大賊胭脂虎 (1978)    
    霹靂龍拳 (1978)    
    快拳怪招 (1978)    
    廣東十虎 (1978)    
    白粉雙雄 (1978)    
    密十至尊 (1978)    
    瘋拳癲腿 (1979)    
    大教頭與騷娘子 (1979)    
    扮豬吃老虎 (1980)    
    通天老虎 (1980)    
    神威三猛龍 (1980)    
    長輩 (1981)    
    錢搵錢 (1981)    
    龍虎小英雄 (1981)    
    武館 (1981)    
    穴門鷹爪 (1981)    
    神腿迷蹤手 (1981)    
    龍虎雙刁 (1981)    
    一老一少一根釘 (1981)    
    殺出西營盤 (1982)    
    獵魔者 (1982)    
    殺入愛情街 (1982)    
    十八般武藝 (1982)    
    冷血紅番 (1982)    
    花煞 (1982)    
    鬼畫符 (1982)    
    小生怕怕 (1982)    
    最佳拍檔大顯神通 (1983)    
    我愛夜來香 (1983)    
    封神劫 (1983)    
    岩晒KEY (1983)    
    掌門人 (1983)    
    打擂台 (1983)    
    少爺威威 (1983)    
    A計劃 (1983)    
    楊過與小龍女 (1983)    
    青蛙王子 (1984)    
    南斗官三鬥北少爺 (1984)    
    霹靂雷電 (1984)    
    神勇雙響炮 (1984)    
    少年蘇乞兒 (1985)    
    龍的心 (1985)    
    霹靂十傑 (1985)    
    江湖了斷 (1985)    
    智勇三寶 (1985)    
    流氓英雄 (1986)    
    原振俠與衛斯理 (1986)    
    最佳福星 (1986)    
    天使行動 (1987)    
    猛鬼差館 (1987)    
    江湖龍虎鬥 (1987)    
    英雄本色續集 (1987)    
    鐵甲無敵瑪利亞 (1988)    
    愛人同志 (1989)    
    單身貴族 (1989)    
    我在黑社會的日子 (1989)    
    同根生 (1989)    
    初到貴境 (1990)    
    正紅旗下 (1991)    
    烈火情仇 (1991)    
    天地玄門 (1991)    
    中環英雄 (1991)