Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
李清(1)
Lee Ching (1)  ♂





 
Filmography (1934-1978)
 
  演員 (159 films)
    女兒經 (1934) ... 徐莉男友
    船家女 (1935) ... 青年
    搖錢樹 (1937)    
    聯華交響曲 (1937)    
    人海遺珠 (1937)    
    血濺寶山城 (1938)    
    上海火線後 (1938)    
    流氓小姐 (1938)    
    蓋世女英雄 (1939)    
    孤島天堂 (1939) ... 神秘青年
    血海花 (1940)    
    正氣歌 (1941)    
    烽火鴛鴦 (1941)    
    前程萬里 (1941)    
    烽火故鄉 (1941) ... 阿牛
    情燄 (1946)    
    鐵膽 (1947)    
    地獄天堂 (1947) ... 陳朗夫
    秋水伊人 (1947)    
    望穿秋水 (1948)    
    賣肉救家姑 (1949) ... 何其善
    靜靜的嘉陵江 (1949) ... 龍志偉
    人海萬花筒 (1950)    
    珠江淚 (1950)    
    珠江淚 (1950)    
    海外尋夫 (1950) ... 曾阿剛
    花姑娘 (1951)    
    神鬼人 (1952)    
    江湖兒女 (1952) ... 鐵柱
    一板之隔 (1952) ... 陳強
    苦海明燈 (1953)    
    金絲雀 (1953) ... 賀唯民
    有求不應 (1953) ... 吳國才
    千萬人家 (1953)    
    水紅菱 (莫愁巷) (1953) ... 劉兆發
    再生花 (1953)    
    舊愛新歡 (1954)    
    錦繡人生 (1954)    
    大雷雨 (1954) ... 楊天保
    歸來 (1954) ... 馮華
    父與子 (1954)    
    父慈子孝 (1954) ... 鄧華清
    愛(下集) (1955) ... 呂景康
    水火之間 (1955)    
    兒女債 (1955) ... 劉文傑
    秋海棠 (1955) ... 趙玉昆
    春殘夢斷 (1955) ... 李文
    桃李滿天下 (1955)    
    胭脂虎 (1955)    
    愛(上集) (1955) ... 呂景康
    後窗 (1955)    
    寒夜 (1955)    
    闔第光臨 (1955)    
    寂莫的心 (1956)    
    三入閻王殿 (1956) ... 何老師
    牆 (1956) ... 金帆
    琵琶怨 (1957)    
    珠江河畔 (1957) ... 潘劍華
    小婦人 (1957)    
    雷雨 (1957) ... 魯大海
    無情大海有情天 (1957) ... 阿海
    誰是兇手? (1957) ... 呂大德
    啼笑姻緣 (1957)    
    血染黃金 (1957)    
    太太傳奇 (1957) ... 陳柏年
    水滸傳:知取生辰綱 (1957)    
    射鵰英雄傳 (1958)    
    你是兇手 (1958) ... 何清
    烽火佳人 (1958)    
    紫薇園的秋天 (1958) ... 彭清洛
    借新娘(探親家) (1958) ... 趙勝
    搶新郎 (1958) ... 張宣
    大冬瓜 (1958)    
    奸情 (1958) ... 劉劍生
    情犯 (1959)    
    一命三兇手 (1959)    
    碧血劍(下集) (1959) ... 焦公禮
    麗鬼冤仇 (1959)    
    同心結 (1959) ... 阿清
    路 (1959)    
    豪門夜宴 (1959) ... 勝哥
    王老五之戀 (1959) ... 王樂吾
    毒丈夫 (1959)    
    錢 (1959)    
    最後五分鐘 (1960)    
    雷雨之夜 (1960) ... 歐陽偉成/歐成
    人 (1960) ... 勞永年
    我要活下去 (1960)    
    少小離家老大回(上集) (1961)    
    七小福 (1961)    
    銀紙萬歲 (1961)    
    唉,郎錯了! (1961) ... 趙有
    海角追蹤 (1961)    
    少小離家老大回(下集) (1961)    
    鴛鴦刀(下集) (1961)    
    鳳凰山龍虎鬥 (1961)    
    鴛鴦刀(上集) (1961)    
    黑夜怪談 (1961)    
    殘月離魂 (1962) ... 林仲衡
    峨嵋三劍俠 (1962)    
    難分骨肉情 (1962) ... 馮康仁
    血繡鞋 (1962)    
    天山神俠 (1962)    
    秋風秋雨 (1962) ... 劉祥
    富貴神仙 (1962)    
    夜夜望娘婦 (1962) ... 凌志雲
    鬼屋疑雲 (1963) ... 區漢華
    情之所鍾 (1963) ... 伊立仁
    刀劍緣(上集) (1963)    
    春到人間 (1963)    
    荒谷恩仇記 (1963)    
    刀劍緣(下集) (1963)    
    海 (1963)    
    滿堂吉慶 (1964)    
    七煞掌 (1964) ... 蘇人傑
    錦繡天堂 (1964) ... 保險公司偵探
    鴛夢重溫 (1964) ... 楊守一
    秘密文件三零三 (1964)    
    大少奶 (1964) ... 李誠
    秘密文件303 (1964)    
    魂斷奈何天 (1964)    
    男男女女 (1964)    
    情俠情仇 (1964)    
    血紙人 (1964)    
    999毒天鵝 (1964) ... 陳德祥
    香城艷屍 (1964)    
    英雄兒女 (1965) ... 聞康
    女生外向 (1965)    
    盲俠穿心劍(下集) (1965) ... 盲俠周念明
    馬陵道 (1965) ... 涥于髡
    西施 (1965) ... 伍子胥
    紅男綠女 (1965)    
    盲俠穿心劍(上集) (1965) ... 周念明
    刀劍雙蘭 (1965)    
    情天劫 (1965) ... 陳伯強
    天荒情未了 (1965)    
    戰地奇女子 (1965) ... 鈴木
    碧海青天夜夜心 (1966) ... 李仁貴
    法網情絲 (1966) ... 何幹
    鐵膽恩仇 (1967) ... 陳洪
    金面俠 (1967) ... 陶陸舟
    虎口鴛鴦 (1967) ... 獵戶皮老爹
    魔窟尋蹤 (1968)    
    抗敵風雲 (1968) ... 林海英
    李後主 (1968) ... 李仁肇
    追求妙遇 (1969) ... 陳多
    神偷俠侶 (1969) ... 軍閥曹大昌
    屋 (1970)    
    古鐘風雲 (1970) ... 嚴柳堂
    肝膽照江湖 (1970) ... 華叔
    三個十七歲 (1972) ... 陳伯
    苗寨烽火 (1973)    
    鐵樹開花 (1973)    
    屈原 (1973) ... 楚懷王
    一塊銀元 (1974)    
    萬戶千家 (1975)    
    至愛親朋 (1976)    
    光棍神偷雙彩鳳 (1978)    
    辣手情人 (1978)