Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
孔二狗
Kong Er-Gou  ♂
Aliases:  孔祥照


 
Filmography (2012-2016)
 
  監製 (1 film)
    三體 (2016)    
  製片 (1 film)
    太平輪·彼岸 (2015)    
  導演 (2 films)
    大嘴巴子 (2013)    
    失戀33年 (2013)    
  演員 (9 films)
    神探亨特張 (2012) ... 偷窺男
    豔遇 (2013)    
    光的棍 (2013)    
    大嘴巴子 (2013)    
    失戀33年 (2013)    
    有種 (2013)    
    北京愛情故事 (2014)    
    我是女王 (2015)    
    過年好 (2016)    
  策劃 (1 film)
    太平輪(上) (2014)    
  編劇 (3 films)
    失戀33年 (2013)    
    有種 (2013)    
    大嘴巴子 (2013)