Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
溫嘉文
Wan Ga-Man
 
Filmography (1981-2002)
 
  製片 (14 films)
    怕醜仔 (1983)    
    靈氣逼人 (1984)    
    何必有我? (1985)    
    飛躍羚羊 (1986)    
    英雄本色 (1986)    
    倩女幽魂 (1987)    
    英雄本色續集 (1987)    
    心跳一百 (1987)    
    大丈夫日記 (1988)    
    城巿特警 (1988)    
    鐵甲無敵瑪利亞 (1988)    
    天羅地網 (1988)    
    笑傲江湖 (1990)    
    迷離警界之鬼車 (2002)    
  副導演 (4 films)
    忌廉溝鮮奶 (1981)    
    八十二家房客 (1982)    
    田雞過河 (1983)    
    四眼仔 (1985)    
  場記 (1 film)
    打雀英雄傳 (1981)