Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
林德祿
David Lam Tak-Luk  ♂




 
Filmography (1979-2018)
 
  監製 (10 films)
    我未成年 (1989)    
    香港舞男 (1990)    
    雞鴨戀 (1991)    
    舞男情未了 (1992)    
    四大探長 (1992)    
    現代應召女郎 (1992)    
    兩廂情願 (1993)    
    廉政第一擊 (1993)    
    新男歡女愛 (1994)    
    頭號人物 (2001)    
  故事 (5 films)
    我未成年 (1989)    
    救命宣言 (1990)    
    Z風暴 (2014)    
    S風暴 (2016)    
    L風暴 (2018)    
  導演 (18 films)
    再見媽咪 (1986)    
    應召女郎1988 (1988)    
    女子監獄 (1988)    
    我未成年 (1989)    
    香港舞男 (1990)    
    救命宣言 (1990)    
    四大探長 (1992)    
    現代應召女郎 (1992)    
    皆大歡喜 (1993)    
    廉政第一擊 (1993)    
    昨夜長風 (1994)    
    新男歡女愛 (1994)    
    特警急先鋒 (1995)    
    非常警察 (1998)    
    少女黨 (1999)    
    Z風暴 (2014)    
    S風暴 (2016)    
    L風暴 (2018)    
  演員 (11 films)
    瘋劫 (1979)    
    夜車 (1980)    
    我未成年 (1989)    
    偷情先生 (1989)    
    勇闖天下 (1990)    
    藍色霹靂火 (1991)    
    雞鴨戀 (1991)    
    雙龍會 (1992)    
    暴雨驕陽 (1994)    
    頭號人物 (2001)    
    毒。誡 (2017) ... 董事
  編劇 (2 films)
    新男歡女愛 (1994)    
    少女黨 (1999)    
  執行監製 (1 film)
    追女重案組 (1989)