Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳松勇
Chan Chung-Yung  ♂





 
Filmography (1976-2015)
 
  動作設計 (1 film)
    殭屍再翻生 (1986)    
  演員 (66 films)
    保鑣 (1976)    
    九紋龍 (1977)    
    春寒 (1979)    
    茉莉花 (1980)    
    新月傳奇 (1980)    
    風流殘劍血無痕 (1980) ... [客串]
    醉八仙拳 (1980)    
    賭王千上千 (1981)    
    頂爺 (1981)    
    大笑將軍 (1981)    
    新火燒紅蓮寺 (1982)    
    小精靈吃頑皮鬼 (1982)    
    雜牌大進擊 (1982)    
    王哥柳哥 (1983)    
    女忍者 (1983)    
    殭屍小子 (1985) ... 錢老闆
    天生寶一對 (1985)    
    惡漢笑擊隊 (1985)    
    箭瑛大橋 (1985)    
    殭屍再翻生 (1986)    
    大頭兵 (1987)    
    捉鬼雜牌軍 (1987) ... 北海道人
    紅粉情佳人 (1987)    
    大頭兵3:阿兵哥 (1987)    
    癡線特警出更 (1987)    
    報告典獄長 (1988)    
    江湖接班人 (1988)    
    大頭仔 (1988) ... TAKE
    天才小兵 (1988)    
    天下一大樂 (1988)    
    沒卵頭家 (1989)    
    英雄無膽 (1989)    
    孩子王 (1989) ... 旅館員工
    愛拼才會贏 (1989) ... 白老大
    小人物 (1989)    
    風雨操場 (1989)    
    悲情城市 (1989) ... 林文雄
    流氓世家 (1989)    
    立體奇兵 (1989)    
    魯冰花 (1989) ... 林長壽
    至尊計狀元才 (1990) ... 蔣山河
    缺角的太陽 (1990)    
    少爺當大兵 (1990)    
    販母案考 (1990)    
    我的兒子是天才 (1990)    
    大哥大續集 (1990) ... 武雄的大哥
    那根所有權 (1991) ... 吳炎溪
    監獄風雲II逃犯 (1991) ... 龐飛龍(大圈龍)
    官兵捉強盜 (1991)    
    表姐,你好野!3之大人駕到 (1992) ... 蔣大勇
    阿呆 (1992) ... 蔡董
    五湖四海 (1992)    
    少年 ,安啦! (1992) ... 勇哥
    方世玉 (1993) ... 雷老虎
    達摩祖師 (1994) ... 盤若多羅
    西楚霸王 (1994)    
    罌粟 (1994)    
    洪熙官 (1994) ... 馬佳善
    摩登共和國 (1995)    
    特警急先鋒 (1995) ... 馬九隊長
    火燒島之橫行霸道 (1997)    
    校園有鬼 (1997)    
    玻璃樽 (1999) ... 阿不父
    勝者為王 (2000) ... 忠勇伯/阿勇伯
    逆轉勝 (2014)    
    我們全家不太熟 (2015)