Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
李有棠
Danny Lee Yau-Tong
 
Filmography (1966-1993)
 
  攝影 (47 films)
    文素臣 (1966)    
    大俠復仇記 (1967)    
    艷陽天 (1967)    
    風流鐵漢 (1967)    
    千面大盜 (1968)    
    神刀 (1968)    
    怪俠 (1968)    
    燕娘 (1969)    
    豪俠傳 (1969)    
    愛情的代價 (1970)    
    鬼怒川 (1971)    
    血符門 (1971)    
    奪命金劍 (1971)    
    鍾馗娘子 (1971)    
    鐵掌旋風腿 (1972)    
    山東響馬 (1972)    
    合氣道 (1972)    
    李小龍的生與死 (1973)    
    跆拳震九州 (1973)    
    愛的遊戲 (1973)    
    鐵金剛大破紫陽觀 (1974)    
    黃飛鴻少林拳 (1974)    
    鬼馬雙星 (1974)    
    中泰拳壇生死戰 (1974)    
    溫拿與教授 (1976)    
    密宗聖手 (1976)    
    四大門派 (1977)    
    貂女 (1978)    
    浪子一招 (1978)    
    盲拳鬼手 (1979)    
    亡命嬌娃 (1979)    
    怪招軟皮蛇 (1979)    
    壞小子 (1980)    
    鬼打鬼 (1980)    
    死亡塔 (1981)    
    阿燦出千 (1981)    
    巡城馬 (1982)    
    生死決 (1983)    
    無名火 (1984)    
    人嚇鬼 (1984)    
    我的愛神 (1986)    
    海市蜃樓 (1987)    
    龍兄虎弟 (1987)    
    警察故事續集 (1988)    
    水玲瓏 (1990)    
    天使狂龍 (1993)    
    末路狂花 (1993)