Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
蘇振厚
So Jan-Hau
Aliases:  蘇振原,  蘇振康
 
Filmography (1979-1988)
 
  配樂 (98 films)
    老鷹的劍 (1979)    
    衝鋒車 (1981)    
    射鵰英雄傳第三集 (1981)    
    蠱 (1981)    
    邪完再邪 (1982)    
    御貓三戲錦毛鼠 (1982)    
    檸檬可樂 (1982)    
    廣東靚仔玉 (1982)    
    賊王之王 (1982)    
    武松 (1982)    
    楚留香之幽靈山莊 (1982)    
    人皮燈籠 (1982)    
    鬼畫符 (1982)    
    城寨出來者 (1982)    
    卒仔抽車 (1982)    
    浣花洗劍 (1982)    
    十八般武藝 (1982)    
    2.5 cm (1982)    
    三十年細說從頭 (1982)    
    五遁忍術 (1982)    
    八十二家房客 (1982)    
    搏盡 (1982)    
    小子有種 (1982)    
    乾隆皇君臣鬥智 (1982)    
    魔界 (1982)    
    陰忌 (1982)    
    獵魔者 (1982)    
    幫規 (1982)    
    水晶人 (1983)    
    表錯七日情 (1983)    
    天蠶變 (1983)    
    暗渠 (1983)    
    三闖少林 (1983)    
    武林聖火令 (1983)    
    樑上君子 (1983)    
    妖魂 (1983)    
    皇帝保車 (1983)    
    花心大少 (1983)    
    神通術與小霸王 (1983)    
    清宮啟示錄 (1983)    
    鹿鼎記 (1983)    
    封神劫 (1983)    
    六指琴魔 (1983)    
    魔 (1983)    
    男與女 (1983)    
    掌門人 (1983)    
    日劫 (1983)    
    少林傳人 (1983)    
    滿天神佛 (1983)    
    我愛神仙遮 (1984)    
    連體 (1984)    
    傾城之戀 (1984)    
    青蛙王子 (1984)    
    望子成蟲 (1984)    
    布衣神相 (1984)    
    男女方程式 (1984)    
    緣份 (1984)    
    城市之光 (1984)    
    游俠情 (1984)    
    風流冤鬼 (1984)    
    新飛狐外傳 (1984)    
    南斗官三鬥北少爺 (1984)    
    霹靂雷電 (1984)    
    三十處男 (1984)    
    我愛羅蘭度 (1984)    
    洪拳大師 (1984)    
    魔殿屠龍 (1984)    
    走火炮 (1984)    
    五郎八卦棍 (1984)    
    錦衣衛 (1984)    
    愛奴新傳 (1984)    
    弟子也瘋狂 (1985)    
    替槍老豆 (1985)    
    摩登仙履奇緣 (1985)    
    再見七日情 (1985)    
    天官賜福 (1985)    
    天使出更 (1985)    
    錯點鴛鴦 (1985)    
    現代豪放女 (1985)    
    山東狂人 (1985)    
    江湖了斷 (1985)    
    鬥氣小神仙 (1985)    
    女人心 (1985)    
    少年蘇乞兒 (1985)    
    尖東梟雄 (1985)    
    花心紅杏 (1985)    
    非法移民 (1985)    
    皇家大賊 (1985)    
    教頭發威 (1985)    
    鬼馬飛人 (1985)    
    流氓公僕 (1985)    
    師姐撞邪 (1986)    
    殺妻二人組 (1986)    
    俾鬼捉 (1986)    
    紅外線 (1986)    
    四大天王 (1987)    
    挑情 (1988)    
    殺出黃國 (1988)