Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
許嘯谷
Hui Siu-Kuk
 
Filmography (1938-1941)
 
  副導演 (2 films)
    豪華闊少 (1938)    
    孝子逃刑記 (1940)    
  導演 (5 films)
    冤鬼復仇記 (1939)    
    重振家聲 (1940)    
    狂風暴雨 (1940)    
    慈雲走國 (1940)    
    魂歸離恨天 (1940)    
  演員 (1 film)
    普天同慶 (1938)    
  編劇 (13 films)
    流浪的父親 (1938)    
    舞台春色 (1938)    
    七朵鮮玫瑰 (1938)    
    冤鬼復仇記 (1939)    
    風騷博士 (1939)    
    大地主 (1939)    
    續七朵鮮玫瑰 (1939)    
    慈雲走國 (1940)    
    魂歸離恨天 (1940)    
    重振家聲 (1940)    
    狂風暴雨 (1940)    
    似水流年 (1941)    
    國難財主 (1941)