Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
許嘯谷
Hui Siu-Kuk  ♂
 
Filmography (1938-1941)
 
  副導演 (2 films)
    豪華闊少 (1938)    
    孝子逃刑記 (1940)    
  導演 (5 films)
    冤鬼復仇記 (1939)    
    狂風暴雨 (1940)    
    慈雲走國 (1940)    
    魂歸離恨天 (1940)    
    重振家聲 (1940)    
  演員 (1 film)
    普天同慶 (1938)    
  編劇 (13 films)
    舞台春色 (1938)    
    七朵鮮玫瑰 (1938)    
    流浪的父親 (1938)    
    大地主 (1939)    
    續七朵鮮玫瑰 (1939)    
    冤鬼復仇記 (1939)    
    風騷博士 (1939)    
    重振家聲 (1940)    
    狂風暴雨 (1940)    
    慈雲走國 (1940)    
    魂歸離恨天 (1940)    
    似水流年 (1941)    
    國難財主 (1941)