Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
譚銳銘
Tam Yui-Ming
Aliases:  譚銘
 
Filmography (1986-1996)
 
  監製 (3 films)
    特異女朋友 (1993)    
    地獄來客 (1994)    
    戇男三十九 (1996)    
  製片 (1 film)
    飛躍羚羊 (1986)    
  導演 (11 films)
    飛躍羚羊 (1986)    
    千王家族 (1990)    
    末路驚情 (1993)    
    誰可相依 (1994)    
    金瓶梅 (1996)    
    新金瓶梅第二卷 (1996)    
    新金瓶梅第四卷 (1996)    
    新金瓶梅第五卷 (1996)    
    戇男三十九 (1996)    
    新金瓶梅第一卷 (1996)    
    新金瓶梅第三卷 (1996)    
  演員 (1 film)
    英雄正傳 (1986)    
  編劇 (1 film)
    飛躍羚羊 (1986)