Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
梁開炳
Liang Kai-Bing
Aliases:  梁炳
 
Filmography (1960-1967)
 
  演員 (23 films)
    蘆林會 (1960) ... 漁翁
    崔鳴鳳晉袈裟 (1960) ... 法明長老
    辭郎洲 (1960)    
    掃窗會 (1961) ... 王父
    穆桂英招親 (1962) ... 八賢王
    潮州女狀元 (1962) ... 鄒尚書
    紅鬃烈馬 (1963) ... -
    牡丹亭驚夢 (1963) ... 苖舜賓
    牆頭馬上 (1963)    
    紅梅記 (1963)    
    呂蒙正 (1963) ... 院公
    火燒碧雲宮 (1964) ... 八賢王
    孟麗君 (1964)    
    共傘奇緣 (1965) ... 張御史
    雙起解 (1965) ... 店主
    荊釵記 (1965) ... 錢載和
    金葉菊 (1965)    
    恩仇記 (1966) ... 卜員外
    紅葉戀 (1966) ... 洪老大
    四告狀 (1966)    
    洛神 (1966) ... 丁儀
    薛丁山(下集) (1967) ... -
    薛丁山(上集) (1967) ... -