Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
聶安達
Anders Nelsson  ♂
Aliases:  聶安達製作公司





 
Filmography (1972-2017)
 
  配樂 (29 films)
    詠春大兄 (1976)    
    賓妹 (1982)    
    愛人女神 (1982)    
    三勇士 (1983)    
    夏日福星 (1985)    
    偷情 (1985)    
    殭屍先生 (1985)    
    花街時代 (1985)    
    開心鬼精靈 (1986)    
    富貴列車 (1986)    
    茅山學堂 (1986)    
    殭屍家族 (1986)    
    魔高一丈 (1987)    
    不歸路 (1987)    
    表哥到 (1987)    
    靈幻先生 (1987)    
    命帶桃花 (1987)    
    小生夢驚魂 (1987)    
    呷醋大丈夫 (1987)    
    猛鬼差館 (1987)    
    七年之癢 (1987)    
    愛情謎語 (1988)    
    奸人本色 (1988)    
    靈幻小姐 (1988)    
    一眉道人 (1989)    
    捉鬼大師 (1989)    
    火燭鬼 (1989)    
    我愛唐人街 (1989)    
    新殭屍先生 (1992)    
  演員 (12 films)
    猛龍過江 (1972)    
    我愛夜來香 (1983)    
    最佳福星 (1986)    
    惡男 (1986)    
    原振俠與衛斯理 (1986)    
    喜寶 (1988)    
    公子多情 (1988)    
    奇蹟 (1989)    
    靚足100分 (1990)    
    千禧巨龍 (1999)    
    李小龍 (2010) ... 安德魯神父
    追龍 (2017) ... 格蘭先生