Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
左几
Cho Kei  ♂
Aliases:  何愉,  何瑜


 
Filmography (1938-1971)
 
  製片 (1 film)
    鳳凰山龍虎鬥 (1961)    
  監製 (1 film)
    虎穴雙珠 (1950)    
  導演 (86 films)
    黃金潮 (1947)    
    白頭情侶 (1947)    
    小夫妻 (1947)    
    遊龍戲鳳 (1948)    
    遊鳳戲龍 (1948)    
    風雨送魂歸 (1948)    
    恨海情鴛 (1948)    
    四鳳齊飛 (1948)    
    樊龍彩鳳 (1948)    
    千里姻緣 (1948)    
    我若為王 (1948)    
    醋海鴛鴦 (1948)    
    垃圾天堂 (1949)    
    碧海恩仇 (1949)    
    龍兄虎弟 (1949)    
    俠義鋤奸 (1949)    
    慾海遺恨 (1950)    
    脂粉生涯 (1950)    
    人海萬花筒 (1950)    
    虎穴雙珠 (1950)    
    明星夢 (1951)    
    天堂春夢 (1951)    
    二八嬌妻一歲郎 (1952)    
    夜桃源 (1952)    
    佳偶天成 (1952)    
    發財添丁 (1952)    
    出籠鳥 (1953)    
    父慈子孝 (1954)    
    余之妻 (1955)    
    愛情三部曲 (1955)    
    世家子弟 (1956)    
    東床佳婿 (1956)    
    火 (1956)    
    碧海浮屍 (1956)    
    琵琶怨 (1957)    
    璇宮艷史(上集) (1957)    
    半世老婆奴 (1957)    
    黛綠年華 (1957)    
    魂歸離恨天 (1957)    
    璇宮艷史(續集) (1958)    
    黑俠擒兇 (1958)    
    歷盡滄桑一美人 (1958)    
    駙馬艷史 (1958)    
    美人春夢 (1958)    
    殺妻案 (1958)    
    廣告女郎 (1958)    
    月宮寶盒 (1958)    
    桂枝告狀 (1959)    
    一枝紅艷露凝香 (1959)    
    金山大少 (1959)    
    七劍下天山 (1959)    
    白兔會 (1959)    
    帝女花 (1959)    
    王寶釧 (1959)    
    慈母驕兒 (1960)    
    慈母心 (1960)    
    鳳凰山龍虎鬥 (1961)    
    999廿四小時奇案 (1961)    
    落霞孤鶩 (1961)    
    趙盼兒 (1961)    
    唉,郎錯了! (1961)    
    滿江紅 (1962)    
    清官斬孝女 (1962)    
    殘月離魂 (1962)    
    苦雨春風 (1962)    
    情比金堅 (1962)    
    夜深沉 (1962)    
    似水流年 (1962)    
    秦淮世家 (1963)    
    雙玉蟬 (1963)    
    金玉滿堂 (1963)    
    歷劫花 (1963)    
    鴛夢重溫 (1964)    
    艷鬼緣 (1964)    
    大飯店 (1964)    
    庵堂會 (1964)    
    恨海情花 (1964)    
    滿堂吉慶 (1964)    
    情俠情仇 (1964)    
    珍珠淚 (1965)    
    都市的陷阱 (1966)    
    一水隔天涯 (1966)    
    神探智破艷屍案 (1966)    
    魔窟尋蹤 (1968)    
    秋雨春心 (1969)    
    追求妙遇 (1969)    
  編劇 (60 films)
    賣花女 (1938)    
    黃金潮 (1947)    
    白頭情侶 (1947)    
    小夫妻 (1947)    
    千里姻緣 (1948)    
    醋海鴛鴦 (1948)    
    遊龍戲鳳 (1948)    
    遊鳳戲龍 (1948)    
    四鳳齊飛 (1948)    
    龍兄虎弟 (1949)    
    碧海恩仇 (1949)    
    虎穴雙珠 (1950)    
    細路祥 (1950)    
    天堂春夢 (1951)    
    明星夢 (1951)    
    二八嬌妻一歲郎 (1952)    
    夜桃源 (1952)    
    佳偶天成 (1952)    
    錦繡人生 (1954)    
    小星淚 (1954)    
    改期結婚 (1954)    
    愛情三部曲 (1955)    
    世家子弟 (1956)    
    東床佳婿 (1956)    
    火 (1956)    
    碧海浮屍 (1956)    
    黛綠年華 (1957)    
    琵琶怨 (1957)    
    璇宮艷史(上集) (1957)    
    半世老婆奴 (1957)    
    魂歸離恨天 (1957)    
    黑俠擒兇 (1958)    
    璇宮艷史(續集) (1958)    
    歷盡滄桑一美人 (1958)    
    駙馬艷史 (1958)    
    美人春夢 (1958)    
    殺妻案 (1958)    
    帝女花 (1959)    
    王寶釧 (1959)    
    桂枝告狀 (1959)    
    慈母心 (1960)    
    慈母驕兒 (1960)    
    難兄難弟 (1960)    
    唉,郎錯了! (1961)    
    999廿四小時奇案 (1961)    
    夜深沉 (1962)    
    似水流年 (1962)    
    滿江紅 (1962)    
    秦淮世家 (1963)    
    雙玉蟬 (1963)    
    金玉滿堂 (1963)    
    恨海情花 (1964)    
    艷鬼緣 (1964)    
    大飯店 (1964)    
    珍珠淚 (1965)    
    一水隔天涯 (1966)    
    都市的陷阱 (1966)    
    魔窟尋蹤 (1968)    
    秋雨春心 (1969)    
    渾身是膽 (1971)