Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
林保怡
Bowie Lam Bo-Yi  ♂





 
Filmography (1986-2016)
 
  演員 (48 films)
    戀愛季節 (1986)    
    人民英雄 (1987) ... 銀行行員
    夢過界 (1988) ... 冷楓
    亡命鴛鴦 (1988) ... 尊尼
    打工狂想曲 (1989) ... 林Sir
    殭屍醫生 (1990) ... 姜大聰醫生
    辣手神探 (1992) ... 龍
    我愛扭紋柴 (1992)    
    俠聖 (1992) ... 李米高督察
    來自北方的壞人 (1992)    
    龍騰四海 (1992) ... 龍三
    越柙飛龍 II 虎穴潛龍 (1992)    
    新殭屍先生 (1992)    
    飛女正傳 (1992)    
    玫瑰玫瑰我愛你 (1993) ... 譚德昌
    超級計劃 (1993) ... 何炬
    一代梟雄之三支旗 (1993) ... 劉和
    愛到盡頭 (1993)    
    夢差人 (1994) ... 林振強
    龍虎新風雲 (1994) ... 沙皮
    瑪莉的抉擇 (1994)    
    戀愛的天空 (1994) ... 譚醫生
    運財童子 (1994)    
    逃出黑社會的日子 (1994)    
    救世神棍 (1995) ... 樊智
    歲月情真 (1995)    
    二月三十 (1995) ... 李文杰
    叛逆情緣 (1995)    
    極度獸性 (1996) ... Sam
    悍匪 (1996)    
    狂野三千響 (1996) ... 成
    算死草 (1997) ... 何中
    完全失控 (1997)    
    我有我瘋狂 (1997) ... Tony
    過山車 (1998)    
    鬼骨場 (1998)    
    傾城歲月 (1998)    
    我老豆唔係人 (1999)    
    妒火線 (2002)    
    鐵翼驚情 (2004)    
    金錢帝國 (2009) ... 嚴國樑
    神鎗手 (2009) ... 山哥
    2008分之1 (2009)    
    越來越好·村晚 (2013)    
    太平輪(上) (2014) ... 袁彼得
    破局 (2014)    
    太平輪·彼岸 (2015)    
    S風暴 (2016)