Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
白虹(1)
Bai Hong (1)  ♀

 
Filmography (1934-1953)
 
  演員 (26 films)
    人間仙子 (1934)    
    健美運動 (1934)    
    美人恩 (1935)    
    國色天香 (1936)    
    蘭閨飛屍 (1937)    
    雲裳仙子 (1937)    
    情天血淚 (1938)    
    日出 (1938)    
    亡命之徒 (1939)    
    播音台大血案 (1939)    
    少奶奶的扇子 (1939)    
    王熙鳳大鬧寧國府 (1939)    
    武則天 (1939)    
    雙珠鳳(上集) (1940)    
    紅線盜盒 (1940)    
    雙珠鳳(下集) (1940)    
    刁劉氏 (1940)    
    孤島春秋 (1941)    
    美人關 (1943)    
    紅樓夢 (1944) ... 王熙鳳
    結婚交響曲 (1944)    
    紅樓殘夢 (1948) ... 王琴珍
    霧夜血案 (1949)    
    夜鶯曲 (1949)    
    藍湖碧玉 (1949)    
    銀海千秋 (1953)