Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
姓名不詳的臺灣演員(2)
Unknown Taiwanese Actor (2)  ♂





 
Filmography (1970-1986)
 
  演員 (54 films)
    十三條蟲 (1970)    
    銅頭鐵臂 (1972)    
    獨臂拳王 (1972)    
    狂風沙 (1972)    
    硬漢鐵拳 (1972)    
    黑吃黑 (1972)    
    戰神灘 (1973)    
    洪拳小子 (1975)    
    獨臂拳王勇戰楚門九子 (1976)    
    鷹爪鐵布衫 (1977)    
    霎眼功夫 (1977)    
    金沙燕 (1977)    
    神腿鐵扇功 (1977)    
    上海灘 (1977)    
    青龍客棧 (1977)    
    神龍 (1978)    
    螳螂鬥雞公 (1978)    
    幽靈神功 (1978)    
    賭命走天涯 (1978)    
    鐵燕 (1978)    
    鳳指神腿天佛掌 (1978)    
    奔出江湖路 (1978)    
    戰天山 (1978)    
    鷹拳 (1978)    
    怪拳怪招怪師傳 (1978)    
    龍威山莊 (1978)    
    猴駙馬 (1978)    
    十八羅漢拳 (1978)    
    大鷹王 (1979)    
    浪子快刀 (1979)    
    上海灘大亨 (1979)    
    蝴蝶十八式 (1979)    
    棍王 (1979)    
    神捕 (1979)    
    老頭拳頭大饅頭 (1979)    
    獨腳鶴 (1979)    
    奇拳怪腿掃把星 (1979)    
    人在江湖 (1979)    
    大惡客 (1979)    
    醉猴女 (1979)    
    鐵漢遊龍 (1979)    
    旅 (1979)    
    七步迷蹤 (1979)    
    孫臏下山鬥龐涓 (1979)    
    三十七計 (1979)    
    女少林寺 (1979)    
    三毛流浪記 (1980)    
    臭小子 (1980)    
    至尊威龍 (1980)    
    癲螳螂 (1980)    
    丐俠七巧功 (1980)    
    十八般武藝 (1980)    
    遊方和尚 (1980)    
    陰陽奇兵 (1986)