Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
黃志偉(2)
Ray Wong Chi-Wai  ♂
Aliases:  王志偉
 
Filmography (1987-2006)
 
  攝影 (23 films)
    急凍奇俠 (1989)    
    紅場飛龍 (1990)    
    快樂的小雞 (1990)    
    衝擊天子門生 (1991)    
    正紅旗下 (1991)    
    花街狂奔 (1992)    
    絕代雙驕 (1992)    
    龍騰四海 (1992)    
    我愛扭紋柴 (1992)    
    李洛夫奇案 (1993)    
    非洲超人 (1994)    
    新天龍八部之天山童姥 (1994)    
    青春火花 (1994)    
    西遊記101回月光寶盒 (1995)    
    西遊記完結篇仙履奇緣 (1995)    
    回魂夜 (1995)    
    生日多戀事 (1997)    
    我是誰 (1998)    
    少年十五十六時 (2000)    
    生命因愛動聽 (2001)    
    功夫 (2004)    
    精武家庭 (2005)    
    霍元甲 (2006)    
  燈光 (1 film)
    開心快活人 (1987)