Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
魏添材
Ngai Tim-Choi  ♂
Aliases:  魏添財





 
Filmography (1978-1997)
 
  動作設計 (1 film)
    暴逆先鋒 (1997)    
  副導演 (6 films)
    我要富貴 (1989)    
    李香君 (1990)    
    四人新世界 (1990)    
    黑雪 (1991)    
    黑星風雲 (1992)    
    不一樣的媽媽 (1995)    
  場記 (1 film)
    四人新世界 (1990)    
  演員 (102 films)
    殘缺 (1978)    
    差人大佬博命仔 (1979)    
    七煞 (1979)    
    雜技亡命隊 (1979)    
    教頭 (1979)    
    賣命小子 (1979)    
    大殺四方 (1980)    
    無翼蝙蝠 (1980)    
    打蛇 (1980)    
    請帖 (1980)    
    少林與武當 (1980)    
    通天小子紅槍客 (1980)    
    飛狐外傳 (1980) ... 商家堡眾
    鐵旗門 (1980) ... 神鷹堂打手
    飛屍 (1981)    
    射鵰英雄傳第三集 (1981)    
    目無王法 (1981)    
    千王鬥千霸 (1981)    
    碧血劍 (1981) ... 袁崇煥
    踩線 (1981)    
    叉手 (1981) ... 方英
    打雀英雄傳 (1981)    
    衝鋒車 (1981)    
    邪完再邪 (1982)    
    五遁忍術 (1982)    
    賊王之王 (1982)    
    搏盡 (1982)    
    俠客行 (1982) ... 鎮天幫幫眾
    神鵰俠侶 (1982) ... 全真教弟子
    卒仔抽車 (1982)    
    如來神掌 (1982)    
    獵魔者 (1982)    
    幫規 (1982)    
    沖宵樓 (1982)    
    小子有種 (1982)    
    人皮燈籠 (1982)    
    楊過與小龍女 (1983)    
    暗渠 (1983)    
    清宮啟示錄 (1983)    
    三闖少林 (1983)    
    樑上君子 (1983)    
    毀滅號地車 (1983)    
    封神劫 (1983)    
    武林聖火令 (1983) ... 常青幫幫主
    神通術與小霸王 (1983)    
    日劫 (1983)    
    瘋狂83 (1983)    
    天蠶變 (1983) ... 武當派弟子
    掌門人 (1983)    
    妖魂 (1983)    
    花心大少 (1983)    
    六指琴魔 (1983)    
    我愛羅蘭度 (1984)    
    我愛神仙遮 (1984)    
    游俠情 (1984)    
    青蛙王子 (1984)    
    新飛狐外傳 (1984)    
    走火炮 (1984)    
    拳擊小子 (1984)    
    錦衣衛 (1984)    
    鬼馬神偷 (1984)    
    洪拳大師 (1984)    
    風流冤鬼 (1984)    
    青春節拍 (1985)    
    流氓公僕 (1985)    
    鬼馬飛人 (1985)    
    尖東梟雄 (1985)    
    少年蘇乞兒 (1985)    
    現代豪放女 (1985)    
    江湖了斷 (1985)    
    錯點鴛鴦 (1985)    
    教頭發威 (1985)    
    霹靂十傑 (1985)    
    摩登仙履奇緣 (1985)    
    替槍老豆 (1985)    
    弟子也瘋狂 (1985)    
    天官賜福 (1985)    
    皇家飯 (1986)    
    兄弟 (1986)    
    英雄正傳 (1986)    
    流氓英雄 (1986)    
    富貴列車 (1986)    
    代客泊車 (1986)    
    俾鬼捉 (1986)    
    鬼馬校園 (1987)    
    天使行動 (1987)    
    開心快活人 (1987)    
    七年之癢 (1987)    
    江湖情 (1987)    
    爛賭英雄 (1987)    
    猛鬼學堂 (1988)    
    挑情 (1988)    
    愛情謎語 (1988)    
    我要富貴 (1989)    
    小偷亞星 (1990)    
    老虎出更2 (1990)    
    BB 30 (1990)    
    四人新世界 (1990)    
    曝光人物 (1991)    
    黑雪 (1991)    
    黑星風雲 (1992)    
    剃刀情人 (1993)