Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
莊文清
Chong Man-Ching  ♀





 
Filmography (1975-1987)
 
  演員 (18 films)
    七彩滿天神佛 (1975)    
    偷食搶食搵飯食 (1978) ... 阿珍
    新貼錯門神 (1979)    
    第一類型危險 (1980)    
    追女仔 (1981)    
    大力小水手 (1981)    
    彩雲曲 (1982)    
    賊王之王 (1982)    
    少爺威威 (1983) ... 亞珍
    瘋狂83 (1983)    
    鬼線人 (1984)    
    馬後砲 (1984)    
    神勇雙響炮 (1984)    
    歡場 (1985)    
    鬥氣小神仙 (1985)    
    霹靂大喇叭 (1986)    
    開心鬼精靈 (1986)    
    呷醋大丈夫 (1987)