Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
簡慧珍
Regina Kent  ♀
Aliases:  簡慧真





 
Filmography (1985-1992)
 
  演員 (20 films)
    水兒武士 (1985)    
    龍在江湖 (1986)    
    青春怒潮 (1986)    
    開心鬼精靈 (1986)    
    我要金龜婿 (1986)    
    英雄本色續集 (1987)    
    A計劃續集 (1987) ... Regina
    霸王花 (1988) ... 阿琳
    愛情謎語 (1988) ... 志美
    省港雙龍 (1989)    
    火舞儷人 (1989)    
    奇蹟 (1989)    
    嘩鬼有限公司 (1989)    
    神勇飛虎霸王花 (1989)    
    一眉道人 (1989) ... 小修女
    傲氣雄鷹 (1989) ... SARAH
    義膽雄心 (1990)    
    贏錢專家 (1991)    
    賭謀計中計 (1992)    
    夢醒時分 (1992)