Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
但杜宇
Dan Duyu  ♂

 
Filmography (1927-1952)
 
  攝影 (3 films)
    金剛鑽 (1928)    
    飛行大盜 (1929)    
    人間仙子 (1934)    
  導演 (17 films)
    盤絲洞 (1927)    
    金剛鑽 (1928)    
    飛行大盜 (1929)    
    失足恨 (1932)    
    南海美人 (1932)    
    健美運動 (1934)    
    人間仙子 (1934)    
    新婚的前夜 (1935)    
    桃花夢 (1935)    
    國色天香 (1936)    
    南海艷影 (1938)    
    冤枉相思 (1947)    
    苦戀 (1947)    
    新天方夜譚 (1947)    
    江湖奇俠(第三集) (1948)    
    豹子頭林沖 (1950)    
    花花公子 (1952)    
  剪接 (1 film)
    花花公子 (1952)    
  編劇 (2 films)
    失足恨 (1932)    
    南海艷影 (1938)